ΓΔ: 889.54 -0.41% Τζίρος: 28.77 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:37:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Μαρίνα Ελληνικού: Η Intrakat - Bouygues σύμβουλος για τον πύργο κατοικιών

Η κοινοπραξία θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στην Lamda Development SΑ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την κατασκευή του πύργου αναφορικά με το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και τη διαχείριση κατασκευής του έργου.

Η Intrakat ανακοίνωσε σήμερα ότι «σε συνέχεια της ολοκλήρωσης από την Lamda Development SA της σχετικής διαδικασίας, η κοινοπραξία των εταιρειών Bouygues Batiment International και Intakat επιλέχθηκε ως σύμβουλος, ο οποίος θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες πριν από την κατασκευή, με τη μορφή του Early Contractor Involvement (ECI) για την ανέγερση του πύργου κατοικιών στη μαρίνα Ελληνικού (Marina Residential Tower)».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η Bouygues Batiment International είναι μία εκ των κορυφαίων κατασκευαστικών εταιρειών παγκοσμίως, με εξαιρετική φήμη και εκτεταμένη εμπειρία σε μελέτη και κατασκευή υψηλών κτιρίων πολυτελών κατοικιών, ενώ η Intrakat μία εκ των κορυφαίων κατασκευαστικών εταιρειών στην Ελλάδα στον κλάδο των υποδομών και κτιρίων.

Η κοινοπραξία θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες πριν από την κατασκευή, με τη μορφή του Early Contractor Involvement στην Lamda Development SΑ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την κατασκευή του πύργου κατοικιών στη μαρίνα (Marina Residential Tower), αναφορικά με το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό, την εφοδιαστική αλυσίδα και τη διαχείριση κατασκευής του έργου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

The Ellinikon
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε Intrakat και Bouygues η ανάθεση για τον ουρανοξύστη Marina Tower

Ήδη οι πωλήσεις όλων των κατοικιών του πύργου των 45 ορόφων, 200 μέτρων ύψους και 200 διαμερισμάτων έχουν προσυμφωνηθεί εκτός των τελευταίων τριών ορόφων και των δύο Penthouse που στρατηγικά άφησε η Lamda Development τελευταίες.
lamda_eydap
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

MoU υπέγραψαν ΕΥΔΑΠ και Lamda για τη διαχείριση νερού στο Ελληνικό

Η ΕΥΔΑΠ, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε., θα εποπτεύει την κατασκευή των έργων ύδρευσης, αποχέτευσης, παραγωγής και διάθεσης του ανακυκλωμένου νερού, ενώ, μετά την ολοκλήρωσή τους, θα αναλάβει την ευθύνη της λειτουργίας, συντήρησης και διαχείρισής τους.