ΓΔ: 1021.16 -2.97% Τζίρος: 91.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Skroutz-Point
Φωτο: Skroutz

Skroutz: Συνεργασία με Μασούτης για τη δημιουργία 18 «έξυπνων θυρίδων»

Στο πλαίσιο συνεχούς διεύρυνσης των υπηρεσιών και αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών, θα δημιουργηθούν Skroutz Point σε καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Συνεργασία με τη Skroutz ξεκίνησε η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ, στο πλαίσιο συνεχούς διεύρυνσης των υπηρεσιών και αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών της, όπως ανακοινώθηκε. Η συνεργασία αφορά στην τοποθέτηση Skroutz Point σε 18 φυσικά καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την εταιρεία, «με την τοποθέτηση Skroutz Point αρχικά σε 18 καταστήματα της αλυσίδας Μασούτης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και με στόχο τη μελλοντική ανάπτυξη της συνεργασίας σε επιπλέον σημεία του δικτύου, εγκαινιάστηκε η συνεργασία με τη Skroutz, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών στην Ελλάδα».

Σημειώνεται ότι στον εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο των καταστημάτων Μασούτης, οι θυρίδες αυτόματης παραλαβής Skroutz Point, εξυπηρετούν όσους επιθυμούν να παραλάβουν την παραγγελία τους, λειτουργώντας με ασφάλεια, ευελιξία και ευκολία.

Υπενθυμίζουμε πως η Skroutz ήταν η πρώτη που παρουσίασε στην Ελλάδα τα "Skroutz Point" τον Νοέμβριο 2021, με τη δημιουργία ενός δικτύου εξυπηρέτησης 20 σημείων αυτόματης παραλαβής. Μέσα σε λίγους μήνες, κατάφερε να επεκταθεί σε περισσότερα από 200 σημεία, προκειμένου να απαντήσει στην ανάγκη των καταναλωτών να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους με βάση το δικό τους πρόγραμμα μέσα στην ημέρα, σε ώρες προτίμησής τους. 

Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία, η Skroutz προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να παραλαμβάνουν τις αγορές τους εντός 2 ημερών από τη στιγμή που το δέμα θα φτάσει στο locker, με ευέλικτες ώρες παραλαβής. Συγκεκριμένα, με την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους από την εφαρμογή ή την ιστοσελίδα της Skroutz, οι καταναλωτές επιλέγουν το "Skroutz Point" που τους εξυπηρετεί. Τα σημεία αυτόματης παραλαβής πακέτων βρίσκονται σε πρατήρια υγρών καυσίμων, εστιατόρια, καταστήματα ψιλικών, parking και άλλα κεντρικά και εύκολα προσβάσιμα σημεία σε Αττική και Θεσσαλονίκη, αποτελώντας έναν γρήγορο, βολικό και ασφαλή τρόπο παραλαβής παραγγελιών. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

skroutz
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βγαίνει στο εξωτερικό η Skroutz και ξεκινά παραδόσεις σε 18 χώρες

Εκτός από την Κύπρο, θα γίνονται αποστολές στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, δίνοντας την ευκαιρία στα συνεργαζόμενα καταστήματα να προσθέσουν ακόμα ένα κανάλι πωλήσεων στο δυναμικό τους.
emporio, eshop, e-commerce
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διευρύνουν τη συνεργασία τους στο ηλεκτρονικό εμπόριο Skroutz και Softone

Η στρατηγική συμμαχία των δυο εταιρειών θα δώσει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εισάγουν τα προϊόντα τους στο skroutz marketplace μέσα από το περιβάλλον της εμπορικής τους εφαρμογής, ανεξάρτητα από το εάν διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα ή όχι.
Skroutz-Point
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Skroutz: Ξεκινά παραδόσεις και στη στρατηγική αγορά της Κύπρου

Οι χρήστες θα πρέπει να ορίσουν τη διεύθυνση αποστολής, ώστε να διαπιστώσουν τη διαθεσιμότητα της αποστολής, με την διάθεση της υπηρεσίας να έρχεται σε συνέχεια των εξατομικευμένων εμπειριών που προσφέρει η Skroutz.