Φώτο: Shutterstock

Συζητήθηκε η αίτηση για πτώχευση της Folli Follie

Η αίτηση των δύο ομολογιούχων για τη λήψη προληπτικών μέτρων και για την απαγόρευση διάθεσης κάθε περιουσιακού στοιχείου της Folli Follie αναβλήθηκε για την 22η Απριλίου 2020.

Στις 8 Ιανουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Folli Follie, συζητήθηκε η αίτηση των δύο ομολογιούχων πιστωτών με αίτημα την κήρυξη της εταιρείας σε πτώχευση. Η αίτηση των δύο ομολογιούχων για τη λήψη προληπτικών μέτρων και για την απαγόρευση διάθεσης κάθε περιουσιακού στοιχείου της Folli Follie, η οποία είχε οριστεί για την 10η Ιανουαρίου 2020,  αναβλήθηκε για την 22η Απριλίου 2020.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η εταιρεία  «Folli Follie», σε συνέχεια της από 08.11.2019 ανακοίνωσής της ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η από 03.10.2019 αίτηση των δύο  ομολογιούχων πιστωτών με αίτημα την κήρυξη της Εταιρείας σε πτώχευση, συζητήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2020.

Όταν εκδοθεί η απόφαση του Δικαστηρίου, η Εταιρεία θα ενημερώσει σχετικά.

Παράλληλα, η από 04.10.2019 αίτηση των ανωτέρω ομολογιούχων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για τη λήψη προληπτικών μέτρων κατ’ άρθρον 10 του Πτωχευτικού Κώδικα και δη για την απαγόρευση διάθεσης κάθε περιουσιακού στοιχείου της Εταιρείας, συνοδευόμενη από αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής, η οποία είχε προσδιοριστεί για την 10η Ιανουαρίου 2020, αναβλήθηκε για την 22η Απριλίου 2020, κατόπιν κοινού αιτήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Folli Follie: Έτοιμος να δώσει στοιχεία στη Δικαιοσύνη δηλώνει ο Ι. Μπεγιέτης

Ο πρώην οικονομικός διευθυντής της θυγατρικής του ομίλου στην Ασία ισχυρίζεται ότι η παραποίηση των οικονομικών στοιχείων είχε αρχίσει πολύ πριν αναλάβει ο ίδιος τα καθήκοντά του.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τέλος εποχής για τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, παραιτήθηκε από το ΔΣ της Folli Follie

Η Folli Follie ανακοίνωσε την παραίτησή από το ΔΣ της του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου. Χθες είχε ανακοινωθεί η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου για αντικατάστασή του μετά από αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς