ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Θετικός στον κορονοϊό ο πρόεδρος της Τρ. Πειραιώς Γεώργιος Χαντζηνικολάου

Ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Γεώργιος Χαντζηνικολάου, γνωστοποίησε ότι μετά από σχετική εξέταση που πραγματοποίησε βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Θετικός στον ιό του κορονοϊού βρέθηκε ο πρόεδρος του Ομίλου Πειραιώς και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Γεώργιος Χαντζηνικολάου. Όπως έκανε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής παρουσίασε χαμηλό πυρετό και προχώρησε στην διαδικασία εξέτασης για κορονοϊό. 

«Θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι υποβλήθηκα σε εξέταση για κορονοϊό και βρέθηκα θετικός.

Το βράδυ της Τετάρτης 11 Μαρτίου, παρουσίασα χαμηλό πυρετό και εφαρμόζοντας τη σχετική διαδικασία, υποβλήθηκα σε εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας έγιναν γνωστά αργά το απόγευμα της Πέμπτης 12 Μαρτίου.

Κατόπιν συστάσεων των ιατρών και ακολουθώντας το σχετικό πρωτόκολλο, από το βράδυ της Τετάρτης βρίσκομαι σε κατ’ οίκον απομόνωση, χωρίς συμπτώματα».  

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τρ. Πειραιώς δωρίζει υγειονομικό υλικό για την μάχη κατά του κορονοϊού

Αρωγός στις προσπάθειες για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα στέκεται η Τράπεζα Πειραιώς που θα δωρίσει υγειονομικό υλικό πρώτης ανάγκης όπου της υποδείξει το υπουργείο Υγείας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένορκη διοικητική εξέταση στο «Αττικόν» για το θάνατο του Δημ. Καλλιάνου

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος με ανάρτησή του είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του Δημήτρη, αφήνοντας αιχμές εναντίον γιατρών διότι δεν έβαλαν τον πατέρα του σε ΜΕΘ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γονιμότητα επηρεάζεται από την κλιματική αλλαγή σύμφωνα με έρευνα

Η καθηγήτρια Μαιευτικής- Γυναικολογίας ΕΚΠΑ Σοφία Καλανταρίδου παρουσίασε τα αποτελέσματα μελετών για την μείωση της γυναικείας γονιμότητας, εξαιτίας τής περιβαλλοντική ρύπανσης και της κλιματικής αλλαγής.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερρίκος Ντυνάν: Μη επεμβατική τεχνική φίστουλας για νεφροπαθείς

«Αυτή η μη χειρουργική διαδικασία προσφέρει πλεονεκτήματα, όπως μικρότερο χρόνο ανάρρωσης, λιγότερο πόνο και μικρότερο κίνδυνο επιπλοκών σε σύγκριση με τις παραδοσιακές χειρουργικές μεθόδους» τόνισε ο Αλέξανδρος Μάλλιος.