ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Τρ. Πειραιώς: Δωρεά προς την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας 

Η Τράπεζα Πειραιώς προχώρησε σε δωρεά οικοπέδου 6.900 τμ στη Λεωφόρο Ηρακλείου στο οποίο θα ανεγερθεί το Ιωνικό Κέντρο και θα στεγάσει και δραστηριότητες της Ιεράς Μητρόπολης.

O Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, προχώρησε στη δωρεά οικοπέδου προς την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας. Eπί του οικοπέδου, επιφάνειας 6.900 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Ηρακλείου, θα ανεγερθεί το Ιωνικό Κέντρο και θα στεγαστούν δραστηριότητες της Ιεράς Μητρόπολης. 

Το Ιωνικό Κέντρο αναμένεται να αποτελέσει σημείο κοινωνικής και πολιτιστικής αναφοράς της περιοχής και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, Ιερό Ναό, Μουσείο με εκκλησιαστικά κειμήλια από την Μικρά Ασία, Κέντρο Πολιτισμού και Νεολαίας, Παιδικό Σταθμό, Εντευκτήριο, Εστία Φιλοξενίας.

Όπως τονίζει ο Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής του Group Real Estate του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate, κ. Γεώργιος Κορμάς: «Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την κοινωνία και την Ελλάδα, ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς, με βαθιά ενσυναίσθηση των αυξημένων κοινωνικών αναγκών, προχώρησε στη μεταβίβαση ενός ακινήτου για την ενίσχυση του ουσιαστικού ανθρωπιστικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος. Μέσα από αυτή την ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο Όμιλος στηρίζει την αναγνωρισμένη προσφορά της Ιεράς Μητρόπολης στην τοπική κοινωνία».
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεργασία της Τρ. Πειραιώς με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας

Στο διαδραστικό σύστημα, με χρήση του Προγράμματος Διάχυτης Νοημοσύνης του ΙΤΕ, παρουσιάζεται η ανατύπωση του «Ύμνου εις την Ελευθερίαν», πλαισιωμένου από επιπλέον πολυμεσικό πληροφοριακό υλικό.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρ. Μεγάλου: Η Τράπεζα Πειραιώς επενδύει στη νέα γενιά

Ο κ. Μεγάλου σημείωσε ότι είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι και στον 6ο κύκλο του Project Future καταγράφηκε ρεκόρ αιτήσεων από νέους πτυχιούχους ενώ παρά την πανδημία, συνεχίστηκαν από πέρυσι τον Μάρτιο οι προσλήψεις αποφοίτων.
Trapeza, trapeza peiraios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρ. Πειραιώς: Πάνω από 5.500 οι αιτήσεις στον 6ο κύκλο του Project Future

Μέχρι σήμερα, μέσω του Project Future και του ReGeneration έχουν εκπαιδευτεί 2.594 νέοι πτυχιούχοι. Το 67% των αποφοίτων που εκπαιδεύτηκαν στους 4 πρώτους κύκλους του προγράμματος έχει ήδη βρει μια θέση εργασίας.