ΓΔ: 897.01 -1.45% Τζίρος: 251.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

ΣΕΒ: Χαρισματική προσωπικότητα με όραμα και πίστη ο Γ. Κωστόπουλος

Στην ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος τονίζει, ακόμη, ότι ο εκλιπών «προσέφερε αποφασιστική στήριξη στην ελληνική ιδιωτική πρωτοβουλία, και υπηρέτησε με συνέπεια τον τόπο μας, για περισσότερο από μισό αιώνα».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΣΕΒ, αποχαιρετώντας με αυτόν τον τρόπο τον Γιάννη Κωστόπουλο, επίτιμο Πρόεδρο της Alpha Bank, ο οποίος απεβίωσε χθες σε ηλικία 83 ετών.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων ανέφερε τα ακόλουθα: «Η διοίκηση του ΣΕΒ αποχαιρετά τον Γιάννη Κωστόπουλο, επίτιμο Πρόεδρο της Alpha Bank, που διαμόρφωσε για δεκαετίες τον ελληνικό τραπεζικό χώρο και συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη και πρόοδο των ελληνικών επιχειρήσεων και της οικονομίας συνολικά.

Ο Γιάννης Κωστόπουλος προσωπικότητα χαρισματική, με όραμα και πίστη σε αρχές και αξίες, προσέφερε αποφασιστική στήριξη στην ελληνική ιδιωτική πρωτοβουλία, και υπηρέτησε με συνέπεια τον τόπο μας, για περισσότερο από μισό αιώνα.

Σημειώνεται ότι ο ΣΕΒ, είχε τιμήσει τον Γιάννη Κωστόπουλο για την πολυετή προσφορά του, στη  συνεδρίασή του Διοικητικού Συμβουλίου της 12ης Ιουλίου 2016. Στους οικείους και στους συνεργάτες του, το ΔΣ του ΣΕΒ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρ. Μεγάλου: Η Τράπεζα Πειραιώς επενδύει στη νέα γενιά

Ο κ. Μεγάλου σημείωσε ότι είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι και στον 6ο κύκλο του Project Future καταγράφηκε ρεκόρ αιτήσεων από νέους πτυχιούχους ενώ παρά την πανδημία, συνεχίστηκαν από πέρυσι τον Μάρτιο οι προσλήψεις αποφοίτων.
Trapeza, trapeza peiraios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρ. Πειραιώς: Πάνω από 5.500 οι αιτήσεις στον 6ο κύκλο του Project Future

Μέχρι σήμερα, μέσω του Project Future και του ReGeneration έχουν εκπαιδευτεί 2.594 νέοι πτυχιούχοι. Το 67% των αποφοίτων που εκπαιδεύτηκαν στους 4 πρώτους κύκλους του προγράμματος έχει ήδη βρει μια θέση εργασίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΕΒ: Απαραίτητη η ενίσχυση της εκπαίδευσης σε τεχνολογία - μηχανική - μαθηματικά

Η επιστήμη, η τεχνολογία, η μηχανική και τα μαθηματικά (STEM), είναι γνωστικά πεδία ιδιαίτερα σημαντικά και διαμορφώνουν μια σύγχρονη τάση των εκπαιδευτικών συστημάτων έμφασης σε αυτά.