ΓΔ: 897.01 -1.45% Τζίρος: 251.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Εθνική Τράπεζα: Αποτυχημένη απόπειρα ληστείας σε ΑΤΜ στην Παιανία

Τέσσερις ληστές, που έφεραν μαζί τους βαρύ οπλισμό, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να ανατινάξουν με εκρηκτικά ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας σήμερα τα ξημερώματα.

Αποτυχημένη κρίθηκε εκ του αποτελέσματος η απόπειρα ληστείας σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας,  στο 40ο χιλιόμετρο της Αττικής Οδού στην Παιανία, όπου είναι τοποθετημένο το ΑΤΜ.  Η συγκεκριμένη απόπειρα ληστείας σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα.   

Όπως φάνηκε από τις κάμερες ασφαλείας, οι ληστές ήταν τέσσερις και έφεραν μαζί τους βαρύ οπλισμό. Ειδικότερα, οι ληστές τοποθέτησαν εκρηκτικά και ανατίναξαν το ΑΤΜ της τράπεζας, χωρίς όμως να καταφέρουν τελικά να αποσπάσουν χρήματα, λόγω των ισχυρών συστημάτων ασφαλείας με τα οποία είναι θωρακισμένη η Εθνική Τράπεζα και το δίκτυο των ΑΤΜ΄s.

atm-ethniki-lhsteia

 

Κατά την έκρηξη, ενεργοποιήθηκε αυτόματα ο μηχανισμός χρωματισμού όλων των χαρτονομισμάτων που περιελάμβανε το ΑΤΜ, όπως όλα τα ΑΤΜ’s που διαθέτει το δίκτυο της Εθνικής. Αποτέλεσμα αυτής της απόπειρας ήταν τελικά να χρωματιστούν και κατά συνέπεια να αχρηστευτούν τα χρήματα, ενώ ως εκ τούτου οι οι τέσσερις ληστές τράπηκαν σε φυγή.

atm-ethniki-lhsteia
Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληρωμές συντάξεων με ασφάλεια στα καταστήματα της Εθνικής

Η Εθνική Τράπεζα έχει προχωρήσει στον σχεδιασμό μέτρων που θα διευκολύνουν τους συνταξιούχους πελάτες της να διατηρήσουν τα μέτρα ασφαλείας ενάντια στον κορονοϊό, ενόψει της καταβολής των συντάξεων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρ. Μεγάλου: Η Τράπεζα Πειραιώς επενδύει στη νέα γενιά

Ο κ. Μεγάλου σημείωσε ότι είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι και στον 6ο κύκλο του Project Future καταγράφηκε ρεκόρ αιτήσεων από νέους πτυχιούχους ενώ παρά την πανδημία, συνεχίστηκαν από πέρυσι τον Μάρτιο οι προσλήψεις αποφοίτων.