ΓΔ: 1447.82 1.93% Τζίρος: 137.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
astinomia, astynomia, ELAS
Φωτο: Nikos Libertas / SOOC

Μία σύλληψη και πρόστιμα για κορονοπάρτι σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Επιπλέον από τις αρχές βεβαιώθηκε παράβαση ύψους 3.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη μπαρ στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας συνωστισμού πελατών στον εξωτερικό χώρο.

Στη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού προχώρησαν τα ξημερώματα της Κυριακής αστυνομικοί στην περιοχή της Ξηροκρήνης στη Θεσσαλονίκη διότι είχε οργανώσει στο διαμέρισμα του κοινωνική εκδήλωση αγνοώντας τα μέτρα της πανδημίας. Σε βάρος του 28χρονου επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ ως διοργανωτή του "πάρτι", ενώ από 300 ευρώ καλούνται να πληρώσουν άλλα τέσσερα άτομα που βρίσκονταν στο διαμέρισμα.

Επιπλέον από τις αρχές βεβαιώθηκε παράβαση ύψους 3.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη μπαρ στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας συνωστισμού πελατών στον εξωτερικό χώρο. Πέρα από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος από 300 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε και σε άλλα 8 άτομα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξητική η τάση συγκέντρωσης του ιικού φορτίου στα λύματα Θεσσαλονίκης

Η μεθοδολογία αποτίμησης του κορονοϊού στα αστικά λύματα, που ανέπτυξε η ομάδα του ΑΠΘ, εξορθολογίζει τις μετρήσεις συγκέντρωσης του γονιδιώματος του ιού, με βάση 24 παράγοντες που δύνανται να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα των μετρήσεων.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλεγχοι της αστυνομίας και βεβαιώσεις 41 παραβάσεων στη Θεσσαλονίκη

Συγκεκριμένα αξιοποιώντας πληροφορία για ενδεχόμενο επικείμενο πάρτι σε ορεινή περιοχή του Χορτιάτη κινήθηκαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες στο πλαίσιο ερευνών και ελέγχων βεβαίωσαν 41 παραβάσεις.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: Περισσότεροι από 80.000 χιλιάδες έλεγχοι το Μεγάλο Σάββατο

Βεβαιώθηκαν συνολικά 529 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 2 συλλήψεις. Από την έναρξη εφαρμογής των νέων μέτρων έχουν βεβαιωθεί συνολικά 5.821 ομοειδείς παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 1.905 άτομα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Τρεις συλλήψεις για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων

Σε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος επιβλήθηκε το μέτρο της αναστολής λειτουργίας για 15 ημέρες καθώς και πρόστιμο αντίστοιχα 5.000 ευρώ και 300 ευρώ για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόστιμα ύψους 1,4 εκατ. ευρώ για παραβιάσεις των περιοριστικών μέτρων

Συνολικά , το περασμένο τριήμερο επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 1.486.150 ευρώ, κύρωση αναστολής λειτουργίας 15 ημερών σε επτά επιχειρήσεις και αναστολή λειτουργίας 30 ημερών σε μία επιχείρηση.