ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Alexis Tsipras
Φωτο: ΑΠΕ

Στην πορεία του Πολυτεχνείου ο Αλέξης Τσίπρας

Πρωτοστάτησαν στην πορεία του Πολυτεχνείου προς την Αμερικανική Πρεσβεία τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο τον Αλέξη Τσίπρα. Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας είχε αναφερθεί στο μήνυμα του Πολυτεχνείου με προσωπική του ανάρτηση στο Facebook

Στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου προς την αμερικανική πρεσβεία συμμετέχει ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Με ανάλογη αμφίεση ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ σε «αλυσίδα» με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, τον γραμματέα του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη, την πρώην περιφερειράχη Αττικής Ρένα Δούρου και άλλα στελέχη του κόμματος.

Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας είχε αναφερθεί στο μήνυμα του Πολυτεχνείου με προσωπική του ανάρτηση στο Facebook: «Φέτος έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε εκεί»,προανήγγειλε ο κ. Τσίπρας και εξηγούσε: «Όχι μόνο γιατί οι παλιοί υμνητές της χούντας δεν βρίσκονται πια μόνο στο περιθώριο αλλά και σε κυβερνητικούς θώκους να ομνύουν στη κανονικότητα.

Ούτε μόνο γιατί η άγρια καταστολή αναβαθμίζεται σε κυβερνητική στρατηγική αναγκαστικότητας. Θα είμαστε εκεί κυρίως για να στείλουμε μήνυμα αντίστασης στο κύμα της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης αλλά και σε όσους έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκλεισαν οι πύλες του Πολυτεχνείου – Ακολουθεί πορεία στην Αμερικανική Πρεσβεία

Ας δουλέψουμε σκληρά για να περιφρουρήσουμε την Δημοκρατία, να παραδώσουμε μια καλύτερη Ελλάδα στα χέρια της νεότερης γενιάς επεσήμανε ο πρύτανης του ΕΜΠ με την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων στο χώρο του Πολυτεχνείου.
astinomia, polytexneio, poreia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισόδια σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα στις πορείες για το Πολυτεχνείο

Με τη λήξη της πορείας στη Θεσσαλονίκη επικράτησε ένταση όταν ομάδες ατόμων πέταξαν μολότοφ και οι δυνάμεις της Αστυνομίας τους απώθησαν. Στη Πάτρα αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου σε ομάδα ατόμων που εκτόξευσε βόμβες μολότοφ.