ΓΔ: 908.13 1.02% Τζίρος: 96.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Τετράωρη στάση εργασίας της ΟΤΟΕ σε υπηρεσίες της Τρ. Πειραιώς

Τετράωρη στάση εργασίας στις υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς που στεγάζονται σε κτήριο στο Μαρούσι κήρυξε η ΟΤΟΕ για τις 16/12 , σε συνέχιση των κινητοποιήσεών της.

Συνεχίζει τις αντιδράσεις της στην απομάκρυνση 24 υπαλλήλων από την Τράπεζα Πειραιώς η ΟΤΟΕ.

Συγκεκριμένα, καλεί σε τετράωρη στάση εργασίας τους εργαζομένους στις υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς που στεγάζονται στο κτήριο Λεωφ. Αμαρούσιου – Χαλανδρίου & Χειμάρρας 11 στο Μαρούσι, στις 16 Δεκεμβρίου, από την αρχή της βάρδιας.

Ακόμα, χαρακτηρίζει επιτυχημένη την απεργία στις 11 Δεκεμβρίου, ενώ απειλεί ότι αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά της θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις της.

Τέλος, στην ανακοίνωσή της, καταγγέλλει ότι η Τράπεζα Πειραιώς όχι μόνο δεν ανακαλεί την απόφασή της για τους 24 υπάλληλους αλλά φέρεται να σχεδιάζει και νέες απολύσεις.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις η ΟΤΟΕ για τις απολύσεις στην Πειραιώς

Σε 24ωρη απεργία στην Τράπεζα Πειραιώς και στάση εργασίας  στον κλάδο από 12:00 έως 15:15 την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου προχωράει η ΟΤΟΕ ζητώντας την ανάκληση των απολύσεων στην Τράπεζα Πειραιώς.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεργασία της Τρ. Πειραιώς με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας

Στο διαδραστικό σύστημα, με χρήση του Προγράμματος Διάχυτης Νοημοσύνης του ΙΤΕ, παρουσιάζεται η ανατύπωση του «Ύμνου εις την Ελευθερίαν», πλαισιωμένου από επιπλέον πολυμεσικό πληροφοριακό υλικό.