ΓΔ: 1435.19 -0.93% Τζίρος: 94.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ose
Φωτο: Shutterstock

Οι μεταβατικοί πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι σε ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ

Αναλαμβάνουν μεταβατικά έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής νέων διοικητών. Εντός των επόμενων ημερών θα δημοσιευθεί δημόσια διεθνής πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Τους μεταβατικούς προέδρους - διευθύνοντες συμβούλους σε ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ ανακοίνωσε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΟΣΕ ΑΕ αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Τερεζάκης, συγκοινωνιολόγος, σήμερα τεχνικός σύμβουλος διοίκησης του ΟΣΕ.

Τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ αναλαμβάνει ο Χρήστος Παληός, πολιτικός μηχανικός, σήμερα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ.

Οι ανωτέρω αναλαμβάνουν μεταβατικά αυτές τις θέσεις έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής νέων διοικητών. Εντός των επόμενων ημερών θα δημοσιευθεί προς τούτο δημόσια διεθνής πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Sygkrousi-Trenon-Tempi-Hellenic-Train
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Το δυστύχημα θα είχε αποφευχθεί αν τηρούνταν ο Κανονισμός Κυκλοφορίας

Σύμφωνα με τον πρώτο μάρτυρα που κλήθηκε να καταθέσει, υπάρχουν οκτώ δικλείδες ασφαλείας για την αποτροπή δυστυχημάτων των αμαξοστοιχιών εκ των οποίων, το μοιραίο εκείνο βράδυ, τηρήθηκε μία και αυτή μισή.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επανέρχονται τα σιδηροδρομικά δρομολόγια μεταξύ Λάρισας - Θεσσαλονίκης

Όλα τα δρομολόγια στο τμήμα Θεσσαλονίκη - Λάρισα - Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιούνται με αμαξοστοιχίες, μετά την αποκατάσταση των ζημιών και παράδοση της σιδηροδρομικής γραμμής από τον διαχειριστή υποδομής, ΟΣΕ.
ose
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντός δύο ετών η πλήρης αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ υπογράμμισε ότι οι ζημιές στο δίκτυο είναι τεράστιες και ότι, εδώ και τέσσερις δεκαετίες που δραστηριοποιείται στον σιδηρόδρομο, δεν έχει συναντήσει κάτι παρόμοιο.