ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:58:22 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Η Eurobank δώρισε υπολογιστές σε σχολεία του Πειραιά

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά παρέλαβε ηλεκτρονικούς υπολογιστές για τα σχολεία της περιοχής μετά από προσφορά της τράπεζας Eurobank.

Ηλεκτρονικούς υπολογιστές για σχολεία του Πειραιά παρέλαβε η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, μετά από προσφορά της τράπεζας Eurobank, για την κάλυψη αναγκών των σχολικών μονάδων του Δήμου σε μηχανογραφικό εξοπλισμό.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά: «Σκοπός είναι να δοθεί τουλάχιστον ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής σε κάθε σχολείο της πόλης μας».

Η αντιδήμαρχος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης Ασπασία Αλιγιζάκη επεσήμανε πως η δημοτική αρχή, είναι πάντα δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης, πρόθυμη να ακούσει τα αιτήματά τους και να συνεργαστούν, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα προκύψουν για το καλό των παιδιών. «Προχωράμε με όραμα τη βελτίωση όλων των σχολικών υποδομών, παραδίδοντας στα παιδιά μας γερά θεμέλια για το μέλλον τους, γιατί τα παιδιά είναι η ελπίδα και το μέλλον μας και τους αξίζει ένα καλύτερο αύριο», ανέφερε σε δήλωσή της η κ. Αλιγιζάκη. Επιπλέον τόνισε πως οι συνέργειες με τον ιδιωτικό τομέα είναι σημαντικές, καθώς μπορούν να αποφέρουν πολλαπλά οφέλη.

«Η Σχολική Επιτροπή βρίσκεται πάντα στο πλευρό μαθητών και εκπαιδευτικών, ώστε να επιτελείται με αποτελεσματικότητα το έργο παιδείας, γνώσης και μάθησης με τον πλέον ευχάριστο και ασφαλή τρόπο μέσα στις σχολικές μονάδες» ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά Χρήστος Μακρής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειραιάς: Ελεύθεροι οι 8 συλληφθέντες εργάτες για την κατάρρευση κτιρίου

Για την υπόθεση η αστυνομία αναμένεται να συντάξει ένορκη διοικητική εξέταση με τις καταθέσεις των εργατών, ενώ για το περιστατικό διενεργεί παράλληλη προανάκριση και το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές διοργανώνει το 2ο ΓΕΛ Βριλησσίων

Θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου με ομιλητή τον κ. Πάνο Καρβούνη ειδικό σύμβουλο του Ευρωπαϊκού Επιτρόπου Π. Μοσκοβισί. Στόχος της εκδήλωσης είναι η καλύτερη κατανόηση των ευρωπαϊκών αξιών και η ενεργός συμμετοχή των μαθητών στα κοινά.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλο το κόστος της εκπαίδευσης για τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό τομέα

Οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα με παιδιά εκτιμούν ότι οι ιδιωτικές δαπάνες για την εκπαίδευσή τους είναι ανελαστικές και δύσκολα μπορούν να μειωθούν. Μόνο ένα 9% να δηλώνει ότι τις μείωσε σημαντικά, ένα 48% λίγο και ένα 43% καθόλου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο gov.gr είναι διαθέσιμη η βεβαίωση Φοίτησης Μαθητή/Μαθήτριας

Οι ενδιαφερόμενοι κηδεμόνες και ενήλικοι μαθητές, μέσω μιας απλής και φιλικής διαδικασίας μπορούν να εκδώσουν ηλεκτρονικά τη βεβαίωση φοίτησης σε σχολείο της πρωτοβάθμιας ή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.