ΓΔ: 2665.93 0.90% Τζίρος: 397.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Περιπολικό ελληνικής αστυνομίας

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Ζητά ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς ζητά μέσω επιστολής σε υπουργείο Εσωτερικών και ΑΣΕΠ άμεση ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας, τονίζοντας τη σημασία της για την αγορά, την πάταξη παραεμπορίου και τη βελτίωση της εικόνας της πόλης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς απέστειλε επιστολή προς το υπουργείο Εσωτερικών και το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), με θέμα τη στελέχωση της Δημοτικής Αστυνομίας στον Δήμο Πειραιά.

Στην επιστολή υπογραμμίζεται η σημασία που έχει η επαρκής παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας σε μια πόλη όπως ο Πειραιάς. Όπως αναφέρεται, ο Πειραιάς αποτελεί το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, σημαντικό τουριστικό προορισμό και βασικό εμπορικό κόμβο της Αττικής. Η ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας θεωρείται κρίσιμη, ειδικά μετά από καθυστέρηση πέντε ετών.

Ο Σύλλογος επισημαίνει ότι η ομαλή λειτουργία της αγοράς, η καταπολέμηση του παραεμπορίου, η τήρηση των κανονισμών στους κοινόχρηστους χώρους και η συνολική εικόνα της πόλης εξαρτώνται άμεσα από την επαρκή στελέχωση της Δημοτικής Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ζητείται η επίσημη αποσαφήνιση της τελικής κατανομής των θέσεων για τον Δήμο Πειραιά, καθώς και η αξιολόγηση δυνατοτήτων για την κάλυψη των πραγματικών αναγκών της πόλης, βάσει των θεσμικών διαδικασιών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό ελληνικής αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντοπίστηκε ηρωίνη στον Πειραιά με προορισμό τη Λέρο – Συνελήφθη 50χρονος

Στελέχη της Ασφάλειας Λιμεναρχείου Πειραιά εντόπισαν 18,66 γραμ. ηρωίνης σε ασυνόδευτο δέμα με τελικό προορισμό τη Λέρο, που βρέθηκε μέσα σε δοχείο μαλακτικού. Συνελήφθη 50χρονος υπήκοος Γεωργίας.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λήξη συναγερμού στα δικαστήρια Πειραιά: Χωρίς ύποπτο εύρημα

Λήξη συναγερμού σημειώθηκε στα Δικαστήρια Πειραιά μετά από απειλή για βόμβα. Οι έρευνες της αστυνομίας δεν εντόπισαν κάτι ύποπτο, ενώ κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εφαρμόστηκαν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή.
Αστυνομική κορδέλα οδού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξενοδοχείο εκκενώθηκε προληπτικά στον Πειραιά λόγω καπνών

Προληπτική εκκένωση 70 ενοίκων από οκταώροφο ξενοδοχείο στον Πειραιά πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα λόγω καπνών που εντοπίστηκαν σε αεραγωγό δωματίου στο ισόγειο, κινητοποιώντας επτά πυροσβέστες.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεργασία ΕΛ.ΑΣ και Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης: Συνάντηση Χρυσοχοΐδη-Αγγελούδη

Ελληνική και Δημοτική Αστυνομία ενώνουν δυνάμεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας στη Θεσσαλονίκη, εστιάζοντας σε μικροεγκληματικότητα, γκράφιτι και καθαριότητα, με ενισχυμένη συνεργασία μετά από σχετική σύσκεψη.
Θεσσαλονίκη πολυκατοικίες άποψη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Νέες προσλήψεις στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης

Είκοσι νέοι υπάλληλοι ανέλαβαν καθήκοντα σε κρίσιμες υπηρεσίες της ΑΔΜΘ, καλύπτοντας ελλείψεις σε Θεσσαλονίκη και άλλους νομούς. Ο Γρ. Γαλαμάτης τόνισε τη σημασία βελτίωσης της ποιότητας και της ταχύτητας εξυπηρέτησης.
Ολομέλεια Βουλής άδεια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο για νέο βαθμολόγιο και προαγωγές στο Δημόσιο

Στην Ολομέλεια συζητείται σήμερα το νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ για βαθμολογικές αλλαγές στο δημόσιο και εκσυγχρονισμό του ΕΚΔΔΑ. Περιλαμβάνει ρυθμίσεις για δήμους, προσλήψεις, προγράμματα σπουδών, Κέντρο Άνοιας και αναβάθμιση ακινήτων.