Φώτο: ΑΠΕ

Όλα όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Σταϊκούρα – Βεστάγκερ

Την ευκαιρία να συναντηθεί με την επίτροπο Ανταγωνισμού της Κομισιόν, Μαργκρέτε Βεστάγκερ, και να συζητήσει μαζί της θέματα οικονομικού και πολιτικού ενδιαφέροντος είχε ο υπ. Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Συνάντηση με την Επίτροπο Ανταγωνισμού της Κομισιόν, Μαργκρέτε Βεστάγκερ, η οποία πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας, είχε ο υπ. Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών και, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ήταν σε θετικό και εποικοδομητικό κλίμα.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Οικονομικών και των αρμόδιων κοινοτικών αρχών, για την υλοποίηση πολιτικών μεταρρυθμίσεων και η επίλυση εκκρεμών υποθέσεων που χρονίζουν.

Επίσης, η παροχή τεχνογνωσίας και εκπαίδευσης σε θέματα ανταγωνισμού αποτέλεσε αντικείμενο της συνάντησης του υπουργού Οικονομικών Χρήστου, Σταϊκούρα, με την επίτροπο Ανταγωνισμού της Κομισιόν, Μαργκρέτε Βεστάγκερ.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυστηρά μέτρα για το ξέπλυμα με τα ψηφιακά νομίσματα

Περιορίζεται η ανωνυμία που περιβάλλει τα ψηφιακά νομίσματα με την εγγραφή των παρόχων σε ειδικό μητρώο, ενώ θεσπίζεται περιορισμός ποσού στις συναλλαγές με προπληρωμένες κάρτες, τονίζει ο Χρ. Σταϊκούρας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ. Σκυλακάκης: Στο δεύτερο τρίμηνο του 2021 η έξοδος από την κρίση

Η ανάκαμψη μπορεί και θα είναι δυναμική, οι ενδείξεις υπάρχουν, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στη Βουλή, σημειώνοντας πως οι δημόσιες δαπάνες ξεπέρασαν φέτος τα 70 δισ. ευρώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΟΙΚ προς Αχτσιόγλου: Ας διαβάσει την ανακοίνωση των μέτρων

«Ελπίζουμε τα λάθη της, αυτή τη φορά, να οφείλονται σε βιασύνη, και όχι, και πάλι, σε άγνοια», τονίζει χαρακτηριστικά το ΥΠΟΙΚ. Η τομεάρχης Οικονομικών κατηγόρησε την κυβέρνηση για προκλητικό αυτοθαυμασμό και παντελή έλλειψη αυτοκριτικής.