ΓΔ: 825.02 0.95% Τζίρος: 57.47 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Όλα όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Σταϊκούρα – Βεστάγκερ

Την ευκαιρία να συναντηθεί με την επίτροπο Ανταγωνισμού της Κομισιόν, Μαργκρέτε Βεστάγκερ, και να συζητήσει μαζί της θέματα οικονομικού και πολιτικού ενδιαφέροντος είχε ο υπ. Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Συνάντηση με την Επίτροπο Ανταγωνισμού της Κομισιόν, Μαργκρέτε Βεστάγκερ, η οποία πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας, είχε ο υπ. Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών και, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ήταν σε θετικό και εποικοδομητικό κλίμα.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Οικονομικών και των αρμόδιων κοινοτικών αρχών, για την υλοποίηση πολιτικών μεταρρυθμίσεων και η επίλυση εκκρεμών υποθέσεων που χρονίζουν.

Επίσης, η παροχή τεχνογνωσίας και εκπαίδευσης σε θέματα ανταγωνισμού αποτέλεσε αντικείμενο της συνάντησης του υπουργού Οικονομικών Χρήστου, Σταϊκούρα, με την επίτροπο Ανταγωνισμού της Κομισιόν, Μαργκρέτε Βεστάγκερ.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρ. Μητσοτάκης προς ΕΕ: Υψίστης σημασίας η αδειοδότηση νέων εμβολίων

Ο κ. Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, έθεσε στους συνομιλητές του την πρότασή του, για καθιέρωση ενός ευρωπαϊκού πιστοποιητικού εμβολιασμού
katrinis-kinal
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατρίνης: Οι επιχειρήσεις κλυδωνίζονται, και η κυβέρνηση… συμβουλεύει

Όπως υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ η εικόνα στην αγορά είναι δραματική με τους εμπόρους να καλούνται υποχρεώσεις και οφειλές, ενώ η πτώση του τζίρου φτάνει τα 50 δισ. ευρώ.