ΓΔ: 910.29 0.69% Τζίρος: 82.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Όλα όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Σταϊκούρα – Βεστάγκερ

Την ευκαιρία να συναντηθεί με την επίτροπο Ανταγωνισμού της Κομισιόν, Μαργκρέτε Βεστάγκερ, και να συζητήσει μαζί της θέματα οικονομικού και πολιτικού ενδιαφέροντος είχε ο υπ. Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Συνάντηση με την Επίτροπο Ανταγωνισμού της Κομισιόν, Μαργκρέτε Βεστάγκερ, η οποία πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας, είχε ο υπ. Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών και, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ήταν σε θετικό και εποικοδομητικό κλίμα.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Οικονομικών και των αρμόδιων κοινοτικών αρχών, για την υλοποίηση πολιτικών μεταρρυθμίσεων και η επίλυση εκκρεμών υποθέσεων που χρονίζουν.

Επίσης, η παροχή τεχνογνωσίας και εκπαίδευσης σε θέματα ανταγωνισμού αποτέλεσε αντικείμενο της συνάντησης του υπουργού Οικονομικών Χρήστου, Σταϊκούρα, με την επίτροπο Ανταγωνισμού της Κομισιόν, Μαργκρέτε Βεστάγκερ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Skylakakis-Theodoros-Olympia-Forum
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ. Σκυλακάκης: Η ενεργειακή κρίση βρήκε απροετοίμαστη την Ευρώπη

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών σημείωσε ότι η Ευρώπη βρέθηκε ενώπιον μιας επιθετικής Ρωσίας και ταυτόχρονα μπροστά στην ανάγκη να σταματήσει βίαια η εξάρτηση από τους υδρογονάνθρακες.
Staikouras, Ypourgeio Oikonomikon, YPOIK
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταϊκούρας: Αντιμέτωπη με πολλαπλές προκλήσεις αλλά ισχυρή η Ελλάδα

Στις εκδηλώσεις για τον Πανελλήνιο Εορτασμό της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944 στον Γοργοπόταμο βρέθηκε ο υπουργός Οικονομικών, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τι πέτυχε η χώρα τα τελευταία τρία χρόνια.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΟΙΚ: Αυτό είναι το δημοσιονομικό κόστος των εξαγγελιών Τσίπρα

«Λέει ψέματα (δυο φορές «αυταπάτη» δεν γίνεται) που οδηγούν ευθέως σε νέα μνημόνια, ακριβώς όπως έκανε και το 2014, χωρίς κανένα σεβασμό για τις θυσίες των Ελλήνων πολιτών». αναφέρει το Υπουργείο μεταξύ άλλων.
Staikouras, Ypourgeio Oikonomikon, YPOIK
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταϊκούρας: Υπάρχει πρόσθετος δημοσιονομικός χώρος για μέτρα στήριξης

Σε ερώτηση σχετικά με το Fuel Pass 3, δήλωσε πως «προέχει να βοηθήσουμε νοικοκυριά στα σπίτια τους. Πρώτιστο μέλημα είναι να δούμε το συνολικό ύψος της στήριξης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις».
staikouras
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταϊκούρας: Μετά από 12 έτη η Ελλάδα επανέρχεται στην ευρωπαϊκή κανονικότητα

Ο υπουργός Οικονομικών δηλώνει ότι πλησιάζει «η επίτευξη και του τελευταίου μεγάλου στόχου, δηλαδή η ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας, μετά τις 11 αναβαθμίσεις της ελληνικής οικονομίας την τελευταία τριετία».
Staikouras, Ypourgeio Oikonomikon, YPOIK
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταϊκούρας για ΔΕΘ: Ο επιπλέον δημοσιονομικός χώρος θα διατεθεί υπέρ της κοινωνίας

Όπως έχει δηλώσει πρόσφατα ο υπουργός Οικονομικών, είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνουν προβλέψεις για την πορεία της οικονομίας, αφού τα πάντα γύρω μας μεταβάλλονται με τρομερά γρήγορους ρυθμούς.