ΓΔ: 1226.17 -0.81% Τζίρος: 32.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:27:44 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Οι κορυφαίοι πράκτορες και μεσίτες της AXA βρέθηκαν στη Γαλλία

Οι κορυφαίοι Μεσίτες και Πράκτορες της ΑΧΑ ταξίδεψαν στο Bordeaux της Γαλλίας γεμίζοντας τις βαλίτσες τους με μοναδικές εμπειρίες σε ένα μαγευτικό ταξίδι.

Οι κορυφαίοι Μεσίτες και Πράκτορες της ΑΧΑ ταξίδεψαν στο Bordeaux της Γαλλίας, την «ωραία κοιμωμένη», όπως αποκαλείται χαρακτηριστικά από τους ντόπιους και γεμίσαν τις βαλίτσες τους με μοναδικές αναμνήσεις.

Η περιήγηση ξεκίνησε από την παλιά πόλη, δεύτερη μετά το Παρίσι σε ιστορικά μνημεία, και τις όχθες του ποταμού «Garonne», έναν τόπο με ανεπιτήδευτη πολυτέλεια. Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η ξενάγηση και η οινογνωσία στους αμπελώνες της ΑΧΑ Millésimes και, συγκεκριμένα, στο «Château Pichon-Baron» του Ομίλου ΑΧΑ, μια επίσκεψη η οποία μύησε τους προσκεκλημένους στα μυστικά του φημισμένου γαλλικού κρασιού. Τους ταξιδιώτες εντυπωσίασαν οι αμμοθίνες, οι θερινές επαύλεις μιας άλλης εποχής, καθώς, επίσης, και διακεκριμένα εστιατόρια της πόλης με κορυφαίο το «Le Quatrième Mur» που στεγάζεται στην εμβληματική όπερα του Bordeaux και προσφέρει γαστρονομικές δημιουργίες με την υπογραφή του διάσημου και διακεκριμένου με 2 αστέρια Michelin chef, Philippe Etchebest.

Τους καλεσμένους συνόδευσαν σε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι οι κ.κ. Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ Ελλάδας, Νίκος Σακελλαρίου, Διευθυντής Πωλήσεων & Customer Care, Λυκούργος Πέτροβας, Διευθυντής Λειτουργιών, Δημήτρης Μελεξόπουλος Διευθυντής Μεσιτών & Πρακτόρων, Βασίλης Βολωνάκης, Επικεφαλής Ανάληψης Μεγάλων Επιχειρήσεων, Βιργινία Λαμπρούση, Διευθύντρια Υποστήριξης & Εκπαίδευσης Πωλήσεων, Διονύσης Ακτύπης, Συντονιστής ομάδας Μεσιτών και Πρακτόρων και μέλη της ομάδας Πωλήσεων της Εταιρείας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Άλλαξε πρόσωπο η Μοτοδυναμική με την εξαγορά της Λάιον Ρένταλ

Η είσοδος στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων αυξάνει τον τζίρο του ομίλου, αν και το πρώτο εξάμηνο η Λάιον Ρένταλ (Sixt) επιβάρυνε τα αποτελέσματα, λόγω της εποχικότητας των δραστηριοτήτων της.