ΓΔ: 1404.11 -0.20% Τζίρος: 85.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
alpha bamk
Φώτο: Alpha Bank

Συνεργασία Alpha Bank και Skroutz για το πρόγραμμα «Δόσεις για όλους»

Για την έναρξη της συνεργασίας, η τράπεζα και το Skroutz προσφέρουν επιτόκιο 0% και 3 δόσεις για παραγγελίες από 50 ευρώ έως 300 ευρώ, και επιτόκιο 0% και 6-12 δόσεις για παραγγελίες από 300 ευρώ έως 1.000 ευρώ.

Η Alpha Bank και το Skroutz ξεκινούν από σήμερα 28 Μαΐου, τη συνεργασία τους για το Πρόγραμμα «Δόσεις για όλους», προσφέροντας στους καταναλωτές νέες δυνατότητες να αποκτήσουν άμεσα τα προϊόντα που επιθυμούν χωρίς πιστωτική κάρτα και με μία εύκολη και γρήγορη διαδικασία.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, για την έναρξη της συνεργασίας, η Alpha Bank και το Skroutz προσφέρουν επιτόκιο 0% και 3 δόσεις για παραγγελίες από 50 ευρώ έως 300 ευρώ, και επιτόκιο 0% και 6-12 δόσεις για παραγγελίες από 300 ευρώ έως 1.000 ευρώ. Η προσφορά αυτή θα ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Μέσω της νέας συνεργασίας με την Τράπεζα, το Skroutz εξασφαλίζει επιτόκιο 10,6% και 6 έως 36 δόσεις για παραγγελίες από 300 ευρώ έως 3.000 ευρώ για όλους τους καταναλωτές που διαθέτουν λογαριασμό μισθοδοσίας στην Alpha Bank. Για όσους δεν διαθέτουν λογαριασμό μισθοδοσίας στην Alpha Bank, το επιτόκιο που προσφέρεται είναι 12,6% με 6 έως 36 δόσεις για παραγγελίες από 300 ευρώ έως 3.000 ευρώ.

Ο Chief of Retail Banking της Alpha Bank, Ισίδωρος Πάσσας δήλωσε σχετικά: «Έχοντας ήδη κάνει σημαντικά βήματα ως προς την ενίσχυση των ψηφιακών μας υπηρεσιών, εγκαινιάζουμε σήμερα τη νέα μας ψηφιακή πλατφόρμα καταναλωτικών δανείων για τους συνεργάτες μας, ξεκινώντας με το μεγαλύτερο marketplace στην Ελλάδα, το Skroutz. Η έκδοση του δανείου γίνεται πλέον εύκολα, γρήγορα και με απόλυτα ψηφιακό και ασφαλή τρόπο, προσφέροντας τη βέλτιστη εμπειρία στον καταναλωτή».

Ο κ. Κώστας Κοντογιάννης, CFΟ της Skroutz, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία με την Alpha Bank εμπλουτίζει το πρόγραμμα “Δόσεις για όλους” ακόμα περισσότερο, και συντελεί στην απρόσκοπτη αγοραστική εμπειρία που απολαμβάνει ο καταναλωτής στις αγορές του μέσω Skroutz. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να έχουμε συνεργάτες που μοιράζονται την ίδια ανάγκη να προσφέρουν συνεχώς μια εξαιρετική εμπειρία στον καταναλωτή».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Alpha Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Alpha Bank: Στεγαστικά δάνεια σε νέους έως 40 ετών με ευνοϊκούς όρους

Το νέο Δάνειο Alpha Πρώτη Κατοικία για νέους παρέχει τη δυνατότητα επιλογής χαμηλού σταθερού επιτοκίου ύψους 2,50% για τα πρώτα 3 χρόνια ενώ καλύπτει έως και το 90% της εμπορικής αξίας του ακινήτου.
Skroutz
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Προειδοποίηση της Skroutz για fake σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Όπως αναφέρει η εταιρεία, οι εν λόγω ψεύτικες σελίδες κάνοντας παράνομη χρήση των σημάτων και των διακριτικών ενδείξεων του Skroutz, επιδιώκουν την απόσπαση προσωπικών δεδομένων και τραπεζικών στοιχείων.  
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Alpha Bank: Απέσπασε κορυφαίες διακρίσεις στα PR Awards 2024

Η τράπεζα έλαβε την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία “CSR Activity” για την πρωτοβουλία «Πολιτισμός για Όλους», ενώ βραβεύτηκε και στην κατηγορία Media Relations για την έκθεση της «Η άλλη όψη του Νομίσματος».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Alpha Bank: Στήριξη στις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η συγκεκριμένη δράση ενημερωτικών εκδηλώσεων αναμένεται να ταξιδέψει σε 15 περιοχές της χώρας και εντάσσεται στο στρατηγικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και παροχής τεχνικής υποστήριξης το οποίο έχει αναπτύξει η Alpha Bank.