ΓΔ: 1449.4 -0.63% Τζίρος: 71.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Motor Oil: Έκτακτη ΓΣ για την εξαγορά της Ηλέκτωρ στις 17 Ιουλίου

Η γενική συνέλευση θα κληθεί να αποφασίσει για την εξαγορά της Ηλέκτωρ από την Ελλάκτωρ και η παροχή των σχετικών εξουσιοδοτήσεων στη διοίκηση της Motor Oil.

Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί τους μετόχους της η Motor Oil στις 17 Ιουλίου 2024, στις 10 το πρωί, στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza Hotel, επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου Α’ αριθμός 2, ΤΚ 105 64, Πλατεία Συντάγματος Δήμου Αθηναίων. Μοναδικό θέμα της γενικής συνέλευσης η έγκριση της εξαγοράς της Ηλέκτωρ από την Ελλάκτωρ και η παροχή των σχετικών εξουσιοδοτήσεων στη διοίκηση της εισηγμένης.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση:

Μετά την από 21.06.2024 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, καλούνται οι Μέτοχοι της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 17 Ιουλίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 στο Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza Hotel, επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου Α’ αριθμός 2, ΤΚ 105 64, Πλατεία Συντάγματος Δήμου Αθηναίων, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί του μοναδικού θέματος της Ημερήσιας Διάταξης:

Παροχή συναίνεσης για α) την αγορά από την εταιρεία MANETIAL LIMITED, 100% θυγατρικής της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε., του συνόλου των μετοχών κυριότητος ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. εκδόσεως ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε. οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 94,44% του μετοχικού κεφαλαίου της τελευταίας και, β) την κατάρτιση του Συμφωνητικού Αγοραπωλησίας (Share Purchase Agreement) μεταξύ της εταιρείας MANETIAL LIMITED, 100% θυγατρικής της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε., και της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.

Αναλυτικά ολόκληρη η ανακοίνωση της MOTOR OIL.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ellaktor_office
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελλάκτωρ: «Πράσινο φως» για επιστροφή κεφαλαίου 0,50 ευρώ/μετοχή

Θα μοιραστούν συνολικά 174 εκατ. ευρώ. Στα 700 εκατ. τα διαθέσιμα στο τέλος Μαρτίου. Πώς τα τρία τελευταία χρόνια η Reggeborgh ολοκλήρωσε τον λειτουργικό μετασχηματισμό του ομίλου και θωράκισε τον ισολογισμό