Φώτο: Shutterstock

Μπαίνει σε εκκαθάριση η θυγατρική Ασίας της Folli Follie

Στην αυριανή γενική συνέλευση θα αποφασίσει την θέση της FF Group Sourcing Limited, υπό την οποία ενοποιούνται τα οικονομικά αποτελέσματα του υπο-ομίλου APAC, σε εκούσια εκκαθάριση.

Η Folli Follie έκανε γνωστό ότι στις 5 Ιουνίου 2020 θα λάβει χώρα Γενική Συνέλευση των εταίρων της εδρεύουσας στο Χονγκ Κονγκ θυγατρικής της εταιρείας «FF Group Sourcing Limited».

Κατά την εν λόγω Γενική Συνέλευση, η Εταιρεία (κατέχουσα το 99,9% του μετοχικού κεφαλαίου) θα αποφασίσει την θέση της FF Group Sourcing Limited, υπό την οποία ενοποιούνται τα οικονομικά αποτελέσματα του υπο-ομίλου APAC, σε εκούσια εκκαθάριση.

Οι κ.κ. Derek Lai Kar Yan και Ben Yip της Deloitte Touche Tohmatsu (Hong Kong) θα οριστούν εκκαθαριστές, γεγονός που διασφαλίζει την βέλτιστη διαχείριση της εναπομείνασας αξίας εντός του υπο-ομίλου APAC, καθώς και την αγαστή συνδρομή στο πλαίσιο του εν εξελίξει διαχειριστικού ελέγχου και των εν γένει ερευνών από τις δικαστικές και εποπτικές αρχές.

Η εν λόγω απόφαση, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Folli Follie, εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια εξυγίανσης της Εταιρείας και των διεθνών δραστηριοτήτων της. Η εταιρεία θα εργαστεί από κοινού με τους εκκαθαριστές της FF Group Sourcing Limited, ώστε να διασφαλιστεί η συνέχιση της εκμετάλλευσης του χαρτοφυλακίου σημάτων της Εταιρείας στην περιοχή APAC και η ομαλή μετάβαση των συναφών δραστηριοτήτων σε υγιή πλέον βάση.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

folli follie, kosmima
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Τζ. Κουτσολιούτσου

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ευθυγραμμίστηκε με την εισήγηση της εισαγγελέως που έκρινε οτι πρέπει να απορριφθεί το αίτημα του, καθώς είναι ύποπτος διάπραξης νέων αδικημάτων αν μείνει ελεύθερος.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εγκρίθηκε ο ισολογισμός 2018 της Folli χωρίς απαλλαγή ευθυνών της διοίκησης

Η PwC ανέλαβε τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας για το 2019. Η διοίκηση της Folli-Follie δεν απαλλάχθηκε των ευθυνών της εξαιτίας των γεγονότων που αναφέρονται στις οικονομικές καταστάσεις του 2018.