ΟΛΘ: Αποχωρεί από πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Σ. Θεοφάνης 

Ο βασικός μέτοχος της ΟΛΘ προτίθεται να προτείνει για τη θέση του εκτελεστικού προέδρου της εταιρείας τον κ. Αθανάσιο Λιάγκο και για τη θέση του CEO τον κ. Franco Nicola Cupolo.

Την αποχώρηση του κ. Σωτηρίου Θεοφάνη από τη θέση τόσο του προέδρου όσο και του διευθύνοντος συμβούλου, ανακοίνωσε ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «η συμβολή του κ. Θεοφάνη στην αναδιοργάνωση της ΟΛΘ μετά την ανάληψη της Διοίκησης της Εταιρείας από την ιδιωτική επενδυτική Κοινοπραξία υπήρξε καθοριστική, συμβάλλοντας ουσιαστικά στις προσπάθειες εξωστρέφειας, υλοποίησης του Επενδυτικού Προγράμματος και ανάδειξης του λιμένα σε κύρια Λιμενική Πύλη της Ν.Α. Ευρώπης.

Σε αναγνώριση της συμβολής του, ο βασικός μέτοχος της ΟΛΘ, η εταιρεία SEGT, προτίθεται να προτείνει τη συμμετοχή του κ. Θεοφάνη στο νέο Δ.Σ. της εταιρείας.

Παράλληλα, ο βασικός μέτοχος της ΟΛΘ προτίθεται να προτείνει για τη θέση του εκτελεστικού προέδρου της εταιρείας τον κ. Αθανάσιο Λιάγκο και για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου τον κ. Franco Nicola Cupolo.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΛΘ: Τον Ιανουάριο σε λειτουργία το dry port στη Βουλγαρία

Η επέκταση σε άλλες αγορές και η εξωστρέφεια του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της οποίας εντάσσεται και η δημιουργία τριών dry ports, είναι ένας από τους 3 βασικούς στρατηγικούς στόχους του ΟΛΘ.