Φώτο: Frigoglass

Ξεκινά η συγχώνευση θυγατρικών της Frigoglass

Η Frigoglass ανακοίνωσε ότι προχωρά σε συγχώνευση των θυγατρικών της Frigoglass Industries Nigeria Limited (FINL) και Frigoglass West Africa Limited (FWAL) στη Νιγηρία με στόχο τη βελτίωση της λειτουργικής αποδοτικότητας του ομίλου.

Την έναρξη της διαδικασίας συγχώνευσης των θυγατρικών της Frigoglass Industries Nigeria Limited (FINL) και Frigoglass West Africa Limited (FWAL) στη Νιγηρία με στόχο τη βελτίωση της λειτουργικής αποδοτικότητας του ομίλου, ανακοίνωσε η Frigoglass.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η ολοκλήρωση της συγχώνευσης, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων έξι μηνών, υπόκειται σε ορισμένες προϋποθέσεις.

Μεταξύ αυτών είναι η λήψη συγκατάθεσης από τους δανειστές των δανείων με εξασφάλιση πρώτης και δεύτερης τάξης και τους κατόχους ομολογιών με εξασφάλιση πρώτης τάξης, καθώς και των εγκρίσεων από τοπικές αρχές συμπεριλαμβανομένου του αρμόδιου δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Frigoglass: Πτώση πωλήσεων 37%, αισθητές οι συνέπειες της πανδημίας

Οι ζημίες της Frigoglass ανήλθαν σε 7,7 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών 1,6 εκατ. ευρώ πέρυσι. Η προσεκτική διαχείριση της ρευστότητας και η ετοιμότητα των παραγωγικών μονάδων, προτεραιότητες του ομίλου.