Εθνική: Ο Στ. Μολυβιάτης αναλαμβάνει Chief Operating Officer

Ο κ. Στράτος Μολυβιάτης είχε σημαντική συνεισφορά στην πορεία του ψηφιακού μετασχηματισμού της Εθνικής Τράπεζας απ' όταν εντάχθηκε στο δυναμικό της το 2018.

Την θέση του Chief Operating Officer και του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Εθνικής Τράπεζας και του Ομίλου αναλαμβάνει ο Στράτος Μολυβιάτης, μετά από την πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας.

Ο Στράτος Μολυβιάτης είναι ένα στέλεχος με σημαντική εμπειρία στον κλάδο.  Εντάχθηκε στο δυναμικό της Εθνικής Τράπεζας το 2018 ως Chief Information Officer, υπεύθυνος για την τεχνολογική αναβάθμιση της Τράπεζας και του Ομίλου.  

Στην πολυετή καριέρα του, ο κ. Μολυβιάτης έχει αναλάβει επιτελικές θέσεις στον τομέα της τεχνολογίας, εργαζόμενος τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πολλές χώρες του εξωτερικού, σε ηγέτιδες εταιρείες στο χώρο των τεχνολογικών υποδομών και ψηφιακών τεχνολογιών. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Παύλος Μυλωνάς δήλωσε σχετικά: «O Στράτος  Μολυβιάτης έρχεται να συμπληρώσει τη δυναμική ομάδα Διοίκησης που έχει δημιουργηθεί στον Όμιλο τα τελευταία χρόνια. Η μακρά εμπειρία του στην Ελλάδα, αλλά και η ήδη σημαντική συνεισφορά του στην πορεία Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Τράπεζας, ενισχύουν την πεποίθηση μου ότι η Εθνική μας Τράπεζα πολύ σύντομα θα αποτελεί πρώτη επιλογή για όλους»

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεγάλη υπερκάλυψη για το «πράσινο» ομόλογο της Εθνικής Τράπεζας, στο 2,875% η απόδοση

Η έκδοση προσέλκυσε το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον με τη συμμετοχή 80 επενδυτών οι οποίοι προσέφεραν συνολικό ποσό 1,2 δισ. ευρώ. Σε «πράσινες» επενδύσεις τα κεφάλαια.