ΓΔ: 899.16 0.17% Τζίρος: 83.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Σε τηλεδιάσκεψη στις 25/11 καλεί τους πιστωτές της η Folli - Follie

Η τηλεδιάσκεψη θα οργανωθεί από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας και σε αυτήν θα έχουν πρόσβαση οι κάτοχοι ομολόγων τόσο σε ευρώ όσο και σε ελβετικό φράγκο.

Πρόσκληση στους πιστωτές της να συμμετάσχουν σε τηλεδιάσκεψη απευθύνει η Folli - Follie για τις 25 Νοεμβρίου, τονίζοντας ότι θα γίνει σε κλίμα συναίνεσης, βάσει επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε η εταιρείας. Στην τηλεδιάσκεψη καλούνται να λάβουν μέρος τόσο οι κάτοχοι ομολόγων σε ευρώ όσο και σε ελβετικά φράγκα. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «το Διοικητικό Συμβούλιο της «Folli Follie», σε συνέχεια των από 18.11.2020 ανακοινώσεων σχετικά με την έναρξη των προσκλήσεων σε συναίνεση, απευθυνόμενων προς τους κατόχους των Εγγυημένων Μετατρέψιμων Ομολογιών ποσού €249.500.000 1,75 τοις εκατό λήξεως 2019 (τα “Eurobonds”) και των Ομολογιών ποσού CHF 150.000.000 3,25% λήξεως 2021 (τα “Swissbonds”), επιβεβαιώνει ότι θα διοργανώσει τηλεδιάσκεψη με τους Πιστωτές μέσω webinar (το “Webinar”) ως εξής:

Ημερομηνία: 25 November 2020

Ώρα: 2 μ.μ. Ώρα Ανατολικής Ευρώπης

           1 μ.μ. Ώρα Κεντρικής Ευρώπης

          12 μ.μ. Κανονική Ώρα Βρετανίας

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στην παρούσα, οι όροι με κεφαλαία γράμματα που χρησιμοποιούνται στην παρούσα ανακοίνωση έχουν τις ίδιες έννοιες που τους αποδίδονται στις από 18.11.2020 ανακοινώσεις της Εταιρείας.

Το Webinar θα διοργανωθεί από το ΔΣ και θα είναι προσβάσιμο αποκλειστικά στους κατόχους των Eurobonds, των Swissbonds και των δανείων Schuldschein ποσού €31.000.000 και €20.000.000 λήξεως 2021 (από κοινού οι «Πιστωτές»).

Η εγγραφή των κατόχων των Euronotes και των Swissbonds στο Webinar θα λάβει χώρα μέσω του ιστοτόπου της συναλλαγής, την οποία διαχειρίζεται ο Πράκτορας Κατάταξης και Πληροφοριών (Lucid Issuer Services Limited): http://www.lucid-is.com/follifollie. Η φόρμα εγγραφής θα είναι διαθέσιμη από την έκδοση της παρούσας ανακοίνωσης μέχρι την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2020, 11 π.μ. (ώρα Ανατολικής Ευρώπης).

Όσοι Πιστωτές εγγράφονται κατά την διάρκεια του ανωτέρω χρονικού διαστήματος (οι «Συμμετέχοντες») θα λάβουν μήνυμα e-mail με τις πληροφορίες για την συμμετοχή τους στο Webinar.

Οι Συμμετέχοντες δύνανται να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους σχετικά με τις Προκλήσεις σε Συναίνεση, την Προσφορά σε Συμμετοχή και τα Σημαντικά Έγγραφα απευθείας στην διεύθυνση e-mail που παρέχεται στον ιστότοπο της συναλλαγής (http://www.lucid-is.com/follifollie) πριν από την Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020, 5 μ.μ. EET, για την παροχή σχετικών διευκρινίσεων από το ΔΣ κατά την διάρκεια του Webinar».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία FF Group και Ομίλου Bestseller για δώδεκα νέα καταστήματα

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου FF Group, Γεώργιος Σάμιος, δήλωσε: «Μαζί θα αναπτύξουμε ένα δυναμικό δίκτυο πωλήσεων για το brand στην Ελλάδα, ενώ τα σχέδιά μας δεν περιορίζονται μόνο σε αυτό το πλαίσιο».
folli follie, kosmima
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Τζ. Κουτσολιούτσου

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ευθυγραμμίστηκε με την εισήγηση της εισαγγελέως που έκρινε οτι πρέπει να απορριφθεί το αίτημα του, καθώς είναι ύποπτος διάπραξης νέων αδικημάτων αν μείνει ελεύθερος.