ΓΔ: 787.43 1.63% Τζίρος: 68.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΖΑΡΟΣ

Στο ανθρακούχο νερό επενδύει 2 εκατ. η ΖARO'S

Με σκοπό την Ενίσχυση της παραγωγής της σε ανθρακούχο νερό για να μπορέσει να απαντήσει στην αυξημένη ζήτηση σε Ελλάδα και εξωτερικό, η εταιρεία προχώρησε στη δημιουργία νέας μονάδας δυναμικότητας 13.000 φιαλών ανά ώρα.

Με μία επένδυση ύψους περίπου 2 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία μίας νέας , υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής ανθρακούχου νερού και την προώθηση ενός νέου προϊόντος, η εταιρεία ΖΑΡΟΣ προχωράει σε σημαντικές κινήσεις για να μπει πιο δυναμικά στην αγορά του ανθρακούχου νερού.

Ήδη είναι διαθέσιμο στους καταναλωτές σε όλη τη χώρα το νέο προϊόν του ZARO’S, Sparkling Water Lemon&Lime στη συσκευασία των 330 ml που θεωρείται ως ιδανικό μέγεθος για τη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων. Όπως αναφέρει η εταιρεία η σύστασή του νέου προϊόντος συνδυάζει τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ZARO’S, με τη φρεσκάδα και το απαλό φυσικό άρωμα του λεμονιού-λάιμ. Το νέο προϊόν ανήκει στην κατηγορία των flavor waters και συνδυάζει το βραβευμένο ανθρακούχο νερό ZARO’S με τα φυσικά αρώματα του Λεμονιού και του Lime χωρίς προσθήκη συντηρητικών και γλυκαντικών και με πλήρη απουσία θερμίδων.

Επιπλέον, η νέα μονάδα μπορεί να παράγει πάνω από 13.000 φιάλες ανά ώρα γεγονός που θα ενισχύσει την παραγωγή ανθρακούχου νερού, για να μπορέσει να καλύψει την αυξημένη ζήτηση τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στις χώρες του εξωτερικού που η εταιρεία εξάγει και αυτή τη στιγμή φτάνουν τις 15. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Athinaiki Zithopoiia, Nero
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το πρόγραμμα «Νερό για το Αύριο» παρουσίασε η Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Το πρόγραμμα λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας «Παράγουμε ένα καλύτερο αύριο», βασικό πυλώνα της οποίας αποτελεί η ορθή διαχείριση των υδάτων