ΓΔ: 903.25 -0.08% Τζίρος: 75.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Ελληνικά Πετρέλαια

ΕΛΠΕ: Για τις 20 Δεκεμβρίου ορίσθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση

Έκτακτη ΓΣ για την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου ανακοίνωσαν τα Ελληνικά Πετρέλαια, με σκοπό οι μέτοχοι να εγκρίνουν την πολιτική αποδοχών και την εναρμόνιση του καταστατικού σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4548/2018.

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου θα λάβει χώρα η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων των ΕΛΠΕ, προκειμένου να εγκρίνουν την πολιτική αποδοχών, και την εναρμόνιση του καταστατικού σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4548/2018.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: 

«Καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (η «Εταιρεία») να μετάσχουν σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί στον Ασπρόπυργο Αττικής, 17ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, την 20η Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.30, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακολούθων θεμάτων Ημερήσιας Διάταξης:

1. Εναρμόνιση του καταστατικού της «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.» με τις διατάξεις του Ν. 4548/2018.

2. Έγκριση της Πολιτικής Αποδοχών της «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.» σύμφωνα με το άρθρο 110 παρ. 2 του Ν. 4548/2018.

3. Διάφορες ανακοινώσεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ELPE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επενδύσεις από τα ΕΛΠΕ για την παραγωγή υγρών καυσίμων χωρίς πετρέλαιο

Στο πλαίσιο της ενεργειακής μετάβασης τα Ελληνικά Πετρέλαια στοχεύουν στην παραγωγή υγρών καυσίμων όπου αντί για αργό πετρέλαιο θα μπορούν να προέρχονται από βιομάζα και άλλες πηγές. Στα 4 δισ. οι επενδύσεις των ΕΛΠΕ τα επόμενα 5 με 10 χρόνια.
ELPE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΠΕ: Σταδιακή ανάκαμψη της ζήτησης καυσίμων μετά το lockdown

Ο διευθύνων σύμβουλος των Ελληνικών Πετρελαίων Ανδρέας Σιάμισιης τόνισε ότι η εταιρεία κατάφερε να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις από την κρίση του κορονοϊού, παρουσιάζοντας θετικά αποτελέσματα στο α' τρίμηνο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνικά Πετρέλαια: Νέος CFO ο Κρίστιαν Τόμας

Νέος CFO στα Ελληνικά Πετρέλαια ανέλαβε ο Κρίστιαν Τόμας, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης σε εταιρείες Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και Ορκωτών Ελεγκτών, όπως και σε όμιλο εταιρειών με αντικείμενο την ενέργεια.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΑΔΜΗΕ: Ολοκληρώνει τη διασύνδεση της Πελοποννήσου μέχρι το 2025

Ξεκινάει η διαγωνιστική διαδικασία για την κατασκευή της νέας Εναέριας Γραμμής Μεταφοράς 400 kV που θα βελτιώσει την ευστάθεια των τάσεων στο ηλεκτρικό σύστημα της νότιας Ελλάδας και θα αποσυμφορήσει τα κορεσμένα δίκτυα.