ΓΔ: 896.01 0.35% Τζίρος: 30.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:10:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Ελληνικά Πετρέλαια

ΕΛΠΕ: Για τις 20 Δεκεμβρίου ορίσθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση

Έκτακτη ΓΣ για την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου ανακοίνωσαν τα Ελληνικά Πετρέλαια, με σκοπό οι μέτοχοι να εγκρίνουν την πολιτική αποδοχών και την εναρμόνιση του καταστατικού σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4548/2018.

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου θα λάβει χώρα η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων των ΕΛΠΕ, προκειμένου να εγκρίνουν την πολιτική αποδοχών, και την εναρμόνιση του καταστατικού σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4548/2018.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: 

«Καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (η «Εταιρεία») να μετάσχουν σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί στον Ασπρόπυργο Αττικής, 17ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, την 20η Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.30, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακολούθων θεμάτων Ημερήσιας Διάταξης:

1. Εναρμόνιση του καταστατικού της «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.» με τις διατάξεις του Ν. 4548/2018.

2. Έγκριση της Πολιτικής Αποδοχών της «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.» σύμφωνα με το άρθρο 110 παρ. 2 του Ν. 4548/2018.

3. Διάφορες ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ELPE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΠΕ: Σταδιακή ανάκαμψη της ζήτησης καυσίμων μετά το lockdown

Ο διευθύνων σύμβουλος των Ελληνικών Πετρελαίων Ανδρέας Σιάμισιης τόνισε ότι η εταιρεία κατάφερε να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις από την κρίση του κορονοϊού, παρουσιάζοντας θετικά αποτελέσματα στο α' τρίμηνο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνικά Πετρέλαια: Νέος CFO ο Κρίστιαν Τόμας

Νέος CFO στα Ελληνικά Πετρέλαια ανέλαβε ο Κρίστιαν Τόμας, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης σε εταιρείες Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και Ορκωτών Ελεγκτών, όπως και σε όμιλο εταιρειών με αντικείμενο την ενέργεια.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μειωμένα κατά 18,4% τα κέρδη προ φόρων του ΑΔΜΗΕ για το εννεάμηνο

Ο όμιλος συνέχισε και για το εννεάμηνο του 2021 την σταθερή πρόοδο των σημαντικών του έργων με τις επενδύσεις να καταγράφουν αύξηση κατά 4,3% στα 241,8 εκατ. ευρώ έναντι 231,7 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2020.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Energean: Αέριο σε πολύ χαμηλές τιμές από το Ισραήλ και την Αίγυπτο

Όπως τονίζει η διευθύνουσα σύμβουλος, Δρ. Κατερίνα Σάρδη, οι τιμές φυσικού αερίου σε αυτές τις αγορές διαμορφώνονται μεταξύ 4 και 6 δολ. ανά mmbtu, όταν στην Ευρώπη το κόστος είναι πάνω από τα 35 δολ.