ΓΔ: 788.46 -0.37% Τζίρος: 51.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Athina, Athens, Akinita, Real Estate
Φωτο: Unsplash

Ξεκινά τη λειτουργία της η RE Invest Greece στην αγορά ακινήτων

Η RE Invest Greece εξειδικεύεται στην παροχή στοχευμένων υπηρεσιών Real Estate σε τράπεζες και θεσμικούς επενδυτές, δίνοντας έμφαση σε εκτιμήσεις, πωλήσεις, τεχνική υποστήριξη.

Την έναρξη της λειτουργίας της θυγατρικής της RE Invest Greece, ανακοίνωσε η Resolute Asset Management, πρωτοπόρος εταιρεία στον κλάδο της διαχείρισης ακινήτων με διεθνή εμπειρία, η οποία έρχεται να ενισχύσει την υπάρχουσα δραστηριότητα της στην διαχείριση ακινήτων στην Ελλάδα.

Η RE Invest Greece εξειδικεύεται στην παροχή στοχευμένων υπηρεσιών Real Estate σε τράπεζες και θεσμικούς επενδυτές, δίνοντας έμφαση σε εκτιμήσεις, πωλήσεις, τεχνική υποστήριξη και facilities management, για μεγάλα και διαφοροποιημένα χαρτοφυλάκια ακίνητων στην Ελλάδα.

Ο Νικόλαος Έξαρχος, Regional Partner της Resolute Asset Management δήλωσε: «Διακρίνουμε την μεγάλη προοπτική  του τομέα της διαχείρισης ακινήτων στην Ελλάδα αυξάνοντας  την παρουσία μας σε αυτήν την ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά, ιδρύοντας μια εξειδικευμένη θυγατρική στον χώρο του property management, βασιζόμενοι στις επιτυχίες και στην εμπειρία μας από συναφείς δραστηριότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Κύπρο και σε άλλες χώρες. Οι πελάτες μας, εγχώριοι και διεθνείς, αναζητούν έναν αξιόπιστο εταίρο, ο οποίος θα μεγιστοποιήσει την αξία και την ρευστότητα των RE ακινήτων και χαρτοφυλακίων τους, με την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και σε σύντομο  χρονικό διάστημα. Προσδοκούμε η RE Invest να γίνει η εταιρεία  σημείο αναφοράς και υπόδειγμα στην ελληνική αγορά.»

Ο Χριστόφορος Στράτος, Επικεφαλής της Resolute Asset Management Ελλάδος, δήλωσε: «Στοχεύουμε στην παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες μας, αξιοποιώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικές λύσεις στον χώρο του property management, εισάγοντας στην ελληνική αγορά, εξειδικευμένα εργαλεία και συστήματα δεδομένων, τα οποία έχουν αναπτυχθεί και χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.»

Resolute Asset Management

Η μητρική εταιρεία, θα συνεχίζει να έχει κυρίαρχο ρόλο, στην παροχή στρατηγικών συμβουλευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών διαχείρισης ακινήτων, και χρηματοοικονομικών λύσεων στους πελάτες της στην ελληνική αγορά, εστιάζοντας στην μεγιστοποίηση της αξίας και της ρευστότητας, σύνθετων και διαφοροποιημένων χαρτοφυλακίων ακινήτων.

Η RE Invest Greece Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε., αποτελεί μια θυγατρική εταιρεία της Resolute Asset Management Μονοπρόσωπης Ι.Κ.Ε,  μέλους μιας παγκόσμιας εταιρείας υπηρεσιών διαχείρισης ακινήτων, με πάνω από 180 υπαλλήλους σε 18 γραφεία, σε 12 χώρες. Η Resolute αξιοποιεί την συσσωρευμένη τεχνογνωσία της,  στο επενδυτικό real estate, στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα, προκειμένου να προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες στο property management και λύσεις στην διαχείριση χαρτοφυλακίων, σε τράπεζες, σε θεσμικούς επενδυτές και σε εταιρείες private equity.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ