ΓΔ: 906.57 0.50% Τζίρος: 49.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Folli Follie: Εκτός Διοικητικού Συμβουλίου ο Τζ. Κουτσολιούτσος

Ο Δημήτρης Βαλαχής θα αντικαταστήσει προσωρινά στο ΔΣ της Folli Follie τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, ύστερα από απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου.

Δεκτό έκανε το Μονομελές Πρωτοδικείο το αίτημα που κατέθεσε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την προσωρινή αντικατάσταση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου από το Διοικητικό Συμβούλιο της Folli Follie.

Τη θέση του θα πάρει ο Δημήτριος Βαλαχής, ενώ ο Γεώργιος Ιωαννίδης διορίστηκε στη θέση του παραιτηθέντος Περικλή Δοντά.

Αναλυτικά, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, κάνοντας χρήση της διάταξης του άρθρου 40 παρ. 2 του ν. 4640/2019, που ψηφίστηκε πρόσφατα και θεσμοθετεί τη δυνατότητά της να ζητάει από το δικαστήριο τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων για την προσωρινή αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ. εισηγμένης εταιρίας, υπό προϋποθέσεις, κατέθεσε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και προσωρινής διαταγής, ζητώντας την αντικατάσταση του κ. Γ. Κουτσολιούτσου από το ΔΣ της "FOLLI FOLLIE".

Συγκεκριμένα, η απόφαση επί της προσωρινής διαταγής, που εκδόθηκε σήμερα από το Μονομελές Πρωτοδικείο, έκανε δεκτό το αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς να αντικατασταθεί προσωρινά, μέχρι τη συζήτηση της αίτησης της ΕΚ, το μέλος ΔΣ της Εταιρίας Γεώργιος Κουτσολιούτσος από τον κ. Δημήτριο Βαλαχή και διόρισε τον κ. Γεώργιο Ιωαννίδη στη θέση του ήδη παραιτηθέντος μέλους του ΔΣ κ. Περικλή Δοντά».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

folli follie, kosmima
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Τζ. Κουτσολιούτσου

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ευθυγραμμίστηκε με την εισήγηση της εισαγγελέως που έκρινε οτι πρέπει να απορριφθεί το αίτημα του, καθώς είναι ύποπτος διάπραξης νέων αδικημάτων αν μείνει ελεύθερος.