ΓΔ: 1477.69 -0.27% Τζίρος: 79.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΟΤΕ: Με 45 έως 70 ευρώ προσφέρει τις super fast ταχύτητες

Τα νέα εμπορικά πακέτα των υπερυψηλών ταχυτήτων φέρνει στην αγορά ο ΟΤΕ για νοικοκυριά και επιχειρήσεις με τις τιμές να διαμορφώνονται ακόμα χαμηλότερα αν οι συνδρομητές κάνουν χρήση του κουπονιού Super Fast Broadband.

Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση των υπερυψηλών ταχυτήτων που θα προσφέρει ο ΟΤΕ και θα φτάνουν έως και το 1 Gbps, ενώ παράλληλα ο τηλεπικοινωνιακός όμιλος τρέχει το μεγάλο επενδυτικό του πλάνο που θα ξεπεράσει τα 3 δισ. ευρώ, ενώ παράλληλα συνεχίζει και την αναβάθμιση των ταχυτήτων στους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΟΤΕ, περισσότερα από 730.000 σπίτια κι επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, που αντιστοιχούν σε πάνω από 1.800.000 πολίτες, μπορούν να έχουν Internet που «τρέχει» με 1Gbps. Στόχος είναι, έως το τέλος της χρονιάς, οι οπτικές ίνες να έχουν φτάσει σε 1 εκατομμύριο σπίτια κι επιχειρήσεις, και μέχρι το 2027 στα 2/3 της χώρας.

Από 32 ευρώ οι τιμές για οικιακούς πελάτες

Πρόγραμμα

Ταχύτητα

Internet

Τηλεφωνία

Τιμή σε 24μηνη δέσμευση

Τιμή με επιδότηση

(24μηνη δέσμευση)

 
 

COSMOTE FIBER 300 Unlimited

300Mbps

Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά

44,90 €

31,90 €

 

COSMOTE FIBER 500 Unlimited

500Mbps

Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά

54,90 €

41,90 €

 

COSMOTE FIBER 1Gbps Unlimited

1Gbps

Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά

69,90 €

56,90 €

Οι τιμές που προσφέρονται στα νέα πακέτα του ΟΤΕ αναμένεται να αλλάξουν τις ισορροπίες ως προς την εικόνα της χώρας που θεωρείται από τις πλέον ακριβές στην Ευρώπη, με το κόστος να ξεκινάει από τα 31,90 ευρώ, αν ο συνδρομητής κάνει χρήση του κουπονιού της δράσης Super Fast Broadband του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης που φτάνει τα 360 ευρώ συνολικά.

 Η δράση υλοποιείται με τη μέθοδο κουπονιού (voucher), που επιδοτεί το πάγιο των προγραμμάτων COSMOTE Fiber με €13/μήνα, για διάστημα 24 μηνών και το εφάπαξ κόστος σύνδεσης με €481. Για τη διαθεσιμότητα και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη δράση Superfast Broadband, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το site: www.sfbb.gr.

Από 50 ευρώ χωρίς επιδότηση το κόστος για τις επιχείρησεις

Πρόγραμμα

Ταχύτητα Internet

Τηλεφωνία

Διεθνή (σταθερά & κινητά 35 χωρών)

Υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου

Τιμή σε 24μηνη δέσμευση

Τιμή με επιδότηση

(24μηνη δέσμευση)

 
 

COSMΟΤΕ Business Fiber 300

300Mbps

Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά

720'

Smart Office Value Pack

49,90 €

36,90 €

 

COSMΟΤΕ Business Fiber 500

500Mbps

Απεριόριστα  Σταθερά & Κινητά

720'

59,90 €

46,90 €

 

COSMΟΤΕ Business Fiber 1Gbps

1Gbps

Απεριόριστα  Σταθερά & Κινητά

720'

74,90 €

61,90 €

Για τις ανάγκες των επιχειρήσεων, η COSMOTE διαθέτει τα προγράμματα COSMΟΤΕ Business Fiber από €36,90 το μήνα, συνδυαστικά με την επιδότηση για σύνδεση FTTH, μέσα από τη δράση Superfast Broadband.

Ο Chief Marketing Officer Consumer Segment Ομίλου ΟΤΕ Παναγιώτης Γαβριηλίδης, ανέφερε: «Με την εμπορική διάθεση ταχυτήτων 1Gbps για πρώτη φορά στο COSMOTE Fiber, ανοίγουμε απεριόριστες δυνατότητες για τους πελάτες μας. Με τις ασύλληπτες νέες ταχύτητες, η ψηφιακή εμπειρία αναβαθμίζεται και η καθημερινότητα αλλάζει. Γιατί ένας κόσμος πιο γρήγορος για όλους, είναι ένας κόσμος καλύτερος για όλους».

«Σήμερα περισσότερο από ποτέ, οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη γρήγορα και αξιόπιστα δίκτυα για να βαδίσουν με σιγουριά στη νέα ψηφιακή εποχή. Απαντάμε σε αυτή την ανάγκη, δίνοντας πρόσβαση σε εγγυημένες ταχύτητες 1Gbps μέσω του COSMOTE Fiber. Τα δίκτυά μας είναι η βάση για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας, και μοχλός ανάπτυξης και καινοτομίας», δήλωσε σχετικά ο Chief Commercial Officer Business Segment Ομίλου ΟΤΕ, Γρηγόρης Χριστόπουλος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΤΕ: Αύξηση 9,2% στα έσοδα το α’ τρίμηνο, μέρισμα 0,71 ευρώ ανά μετοχή

Η προσαρμοσμένη κερδοφορία EBITDA (AL) του Ομίλου αυξήθηκε κατά 1,2% στα 326 εκατ., με το περιθώριο να διαμορφώνεται σε 37,1%. Στην Ελλάδα, η προσαρμοσμένη κερδοφορία EBITDA (AL) σημείωσε αύξηση 1,5%.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΤΕ: Πιθανή απόσχιση των δραστηριοτήτων εξοπλισμού κεραιών κινητής

Στην ανακοίνωσή του ο ΟΤΕ τονίζει ότι η όλη διαδικασία θα ολοκληρωθεί αφού λάβει την έγκριση από τα αρμόδια όργανα της εταιρείας και εκτιμά ότι μέσω και αυτής της κίνησης επιτυγχάνεται η βελτιστοποίηση των λειτουργιών του ομίλου. 
Dominique Leroy deutsche telekom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Deutsche Telekom: Οι αλλαγές που θα φέρει η νέα Διοίκηση στον ΟΤΕ

Ο Κ. Νεμπής, ο οποίος από την 1η Ιουλίου αναλαμβάνει τα ηνία του Ομίλου ΟΤΕ, θα φέρει ένα διαφορετικό στυλ διοίκησης αλλά θα υπάρχει συνέχεια στην στρατηγική, επεσήμανε η επικεφαλής των ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων της Telekom.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΤΕ: Ενίσχυση 36,8% καθαρών κερδών, αυξάνει το μέρισμα στα 0,71 ευρώ

«Με την πεποίθηση ότι θα διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση και ότι θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε τις επιδόσεις μας, προτείνουμε την αύξηση της συνολικής αμοιβής των μετόχων μας στα 450 εκατ. περίπου», τόνισε ο Μιχ. Τσαμάζ.