ΓΔ: 1021.16 -2.97% Τζίρος: 91.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Papaxristou-Giannis-CEO-omilou-ANTENNA
Φωτο: ANTENNA

O Γιάννης Παπαχρήστου στη θέση του CEO Ελλάδος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ

Με μακρόχρονη θητεία σε ηγετικές θέσεις πολυεθνικών οργανισμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα είναι επικεφαλής των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Ομίλου ANTENNA στην Ελλάδα. 

O Γιάννης Παπαχρήστου αναλαμβάνει τη θέση του Chief Executive Officer Ελλάδος του Ομίλου, όπως ενημερώνει ο όμιλος ANTENNA.

Με μακρόχρονη θητεία σε ηγετικές θέσεις πολυεθνικών οργανισμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Γιάννης Παπαχρήστου θα είναι επικεφαλής των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Ομίλου ANTENNA στην Ελλάδα. 

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος ANTENNA συνεχίζει με όραμα και στρατηγική την ενίσχυση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, επενδύοντας διαρκώς σε νέους τομείς  - όπως η πρόσφατη εξαγορά των Village Cinemas - καθώς και σε σημαντικά και πολύπειρα στελέχη. Ο Όμιλος επεκτείνει σταθερά το αποτύπωμά του, προσφέροντας στην ελληνική οικογένεια αντικειμενική ενημέρωση, κορυφαία ψυχαγωγία και διασκέδαση. Ο Γιάννης Παπαχρήστου, ο οποίος διαθέτει  βαθιά γνώση της αγοράς, σύγχρονη οπτική και εξαιρετικές ικανότητες στον στρατηγικό επιχειρηματικό σχεδιασμό, θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντέννα, Θοδωρής Κυριακού, δήλωσε: «Καλωσορίζω τον Γιάννη στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Με τη σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία που κατέχει, θα ενισχύσει αποτελεσματικά τις καινοτόμες δράσεις και στρατηγικές επιδιώξεις του Ομίλου».
 
Ο Γιάννης Παπαχρήστου δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ένταξή μου στον Όμιλο ANTENNA και την ευκαιρία που θα έχω να συνεργαστώ με τον κ. Κυριακού, καθώς και τα στελέχη και τους εργαζόμενους του εμβληματικού οργανισμού. Θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για να συνεχίσει ο Όμιλος στο δρόμο της πρωτοπορίας και της επιτυχίας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου Antenna διεθνώς η Linda Jensen

Η νέα Group Chief Executive Officer του ομίλου διεθνώς διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε διοικητικές θέσεις διεθνών ηγετικών ομίλων media, όπως το HBO, το MTV και το CME συμβάλλοντας στην ενδυνάμωσή τους.
habets-antenna
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθ. Συμβούλου στον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ ο Bert Habets

Ο Bert Habets είχε διατελέσει στο παρελθόν CEO στο RTL Group και θα έχει πλέον υπό την εποπτεία του όλα τα media assets του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ παγκοσμίως - τηλεόραση, pay TV, ΟΤΤ, παραγωγές, ραδιόφωνο, ψηφιακά μέσα, μουσική, εκδόσεις και εκπαίδευση.