ΓΔ: 1217.86 0.73% Τζίρος: 85.29 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Η νέα Group CEO του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ διεθνώς Linda Jensen

Νέα διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου Antenna διεθνώς η Linda Jensen

Η νέα Group Chief Executive Officer του ομίλου διεθνώς διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε διοικητικές θέσεις διεθνών ηγετικών ομίλων media, όπως το HBO, το MTV και το CME συμβάλλοντας στην ενδυνάμωσή τους.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω ενδυνάμωσης και επέκτασης της παρουσίας του παγκοσμίως και επενδύοντας σε στελέχη διεθνούς βεληνεκούς  ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει ότι η Linda Jensen αναλαμβάνει τη θέση Group Chief Executive Officer του ομίλου διεθνώς. 

Ως επικεφαλής όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν 31 κανάλια & 3 συνδρομητικές ψηφιακές πλατφόρμες, σε 3 ηπείρους, αγγίζοντας ένα παγκόσμιο κοινό που ξεπερνάει τα 150 εκατομμύρια, η Linda Jensen θα συμβάλλει καθοριστικά στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων του Ομίλου, στην παγκόσμια αγορά  media και ψυχαγωγίας.

Η Linda Jensen διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε διοικητικές θέσεις διεθνών ηγετικών ομίλων media, όπως το HBO, το MTV και το CME, όπου με σύγχρονη οπτική, εξαιρετικές ικανότητες στρατηγικής και ανάπτυξης περιεχομένου καθώς και βαθιά γνώση της διεθνούς αγοράς, συνέβαλλε αποτελεσματικά στην ενδυνάμωσή τους.

Ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ συνεχίζει με υψηλούς στόχους και στρατηγικές κινήσεις να επεκτείνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα σε νέες αγορές και νέες τεχνολογίες, και παράλληλα ενισχύεται διαρκώς με κορυφαία στελέχη υψηλής τεχνογνωσίας και μακροχρόνιας εμπειρίας.

Ο πρόεδρος του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά, υποδέχομαι την Linda στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Η σπουδαία εμπειρία της θα συμβάλλει σημαντικά στη φιλόδοξη στρατηγική ανάπτυξη του Ομίλου μας παγκοσμίως και θα προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στις δραστηριότητές μας». 

Η Linda Jensen, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη που αναλαμβάνω CEO του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.  Η μακρά ιστορία του Ομίλου σε δημιουργία εξαιρετικού περιεχομένου σε συνδυασμό με το όραμα για συνεχή πρόοδο και πρωτοπορία στη αγορά των media, αποτελούν θεμέλιο για ανάπτυξη.  Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους νέους συναδέλφους μου και μαζί να δημιουργήσουμε ξεχωριστές εμπειρίες ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια». 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

habets-antenna
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθ. Συμβούλου στον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ ο Bert Habets

Ο Bert Habets είχε διατελέσει στο παρελθόν CEO στο RTL Group και θα έχει πλέον υπό την εποπτεία του όλα τα media assets του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ παγκοσμίως - τηλεόραση, pay TV, ΟΤΤ, παραγωγές, ραδιόφωνο, ψηφιακά μέσα, μουσική, εκδόσεις και εκπαίδευση.