Φώτο: Shutterstock

Με ποσοστό 9,9% η Fidelity στην Folli Follie

H Fidelity Management & Research Company LLC κατέχει πλέον εμμέσως ποσοστό 9,99% επί των δικαιωμάτων ψήφου της Folli Follie, που αντιστοιχεί σε 6.694.812 μετοχές/δικαιώματα ψήφου.

Η Folli Follie έχοντας λάβει σχετικές γνωστοποιήσεις από την εταιρεία FMR LLC στις 06-01-2020, ανακοίνωσε ότι ενημερώθηκε, πως με ημερομηνία ισχύος την 1η Ιανουαρίου 2020, οι νομικές οντότητες Fidelity Investments Money Management Inc., FMR Co. Inc. και Fidelity SelectCo LLC, συγχωνεύθηκαν μεταξύ τους και στην Fidelity Management & Research Company.

Σε συνάρτηση με τη διαδικασία συγχώνευσης, η σχηματισθείσα λόγω συγχώνευσης σύμβουλος επενδύσεων, άλλαξε την επωνυμία της σε «Fidelity Management & Research Company LLC».

Ως αποτέλεσμα της ανωτέρω συναλλαγής, η εταιρεία Fidelity Management & Research Company LLC κατέχει εμμέσως ποσοστό 9,99% επί των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας (που αντιστοιχεί σε 6.694.812 μετοχές/δικαιώματα ψήφου).

Η θέση της νομικής οντότητας «Fidelity Management & Research Company» κατά την προηγούμενη ανακοίνωση ήταν 5,93%.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εγκρίθηκε ο ισολογισμός 2018 της Folli χωρίς απαλλαγή ευθυνών της διοίκησης

Η PwC ανέλαβε τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας για το 2019. Η διοίκηση της Folli-Follie δεν απαλλάχθηκε των ευθυνών της εξαιτίας των γεγονότων που αναφέρονται στις οικονομικές καταστάσεις του 2018.