ΓΔ: 2661.3 -0.99% Τζίρος: 4,264.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:35:04
Πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης
Φώτο: Shutterstock

Θεσσαλονίκη: Άνοιξαν ξανά οι σταθμοί μετρό μετά το κλείσιμο λόγω Τεμπών

Κανονικά λειτουργούν ξανά οι έξι σταθμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης που είχαν κλείσει λόγω διαδήλωσης για το δυστύχημα στα Τέμπη. Οι σταθμοί επαναλειτουργούν και το μετρό εξυπηρετεί ξανά πλήρως τους επιβάτες.

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκονται και πάλι οι έξι σταθμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης που είχαν κλείσει προσωρινά το πρωί, ύστερα από εντολή της ΕΛΑΣ. Το μέτρο ελήφθη λόγω της προγραμματισμένης διαδήλωσης για την επέτειο των τριών χρόνων από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, οι σταθμοί παρέμειναν κλειστοί για λόγους ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της κινητοποίησης και η προστασία των επιβατών.

Όπως ανακοίνωσε η THEMA, τα δρομολόγια του μετρό συνεχίζονται πλέον κανονικά σε όλη τη γραμμή, με τους σταθμούς «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός», «Δημοκρατίας», «Βενιζέλου», «Αγίας Σοφίας», «Σιντριβάνι» και «Πανεπιστήμιο» να λειτουργούν ξανά.

Οι επιβάτες μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του μετρό Θεσσαλονίκης για τις μετακινήσεις τους, καθώς το δίκτυο έχει επανέλθει πλήρως στην κανονική του λειτουργία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλειστός σταθμός μετρό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τέσσερις σταθμοί μετρό έκλεισαν λόγω πορείας στο κέντρο

Τέσσερις σταθμοί του μετρό Θεσσαλονίκης παραμένουν προσωρινά κλειστοί λόγω πορείας για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Οι συρμοί διέρχονται χωρίς στάση και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την επαναλειτουργία τους.
Σήμα Μετρό Θεσσαλονίκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Το καλοκαίρι σε λειτουργία η επέκταση του Μετρό Καλαμαριά

Τέλη Ιουλίου αναμένεται να παραδοθεί για εμπορική χρήση η επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης προς Καλαμαριά, δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών, τονίζοντας την πρόοδο των εργασιών στους πέντε σταθμούς και ότι απομένουν μόνο μικροεργασίες.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών σε Θεσσαλονίκη, Έβρο, Καστοριά

Σε επιχειρήσεις σε Θεσσαλονίκη, Έβρο και Καστοριά συνελήφθησαν εννέα άτομα για παράνομες μεταφορές 20 αλλοδαπών χωρίς έγγραφα, ενώ στη Θεσσαλονίκη έγιναν πέντε συλλήψεις, με έναν οδηγό να προσπαθεί να διαφύγει πριν τελικά συλληφθεί.