ΓΔ: 875.44 -0.15% Τζίρος: 107.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Menelaos Myrillas / SOOC

Β. Κικίλιας: Σε λίστα αναμονής όσοι έχουν κλείσει ήδη ραντεβού

«Καμιά δόση εμβολίου χαμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, σχετικά με την απόφαση για «Λίστα Αναμονής» στα εμβόλια για τον κορονοϊό, με σκοπό την αποφυγή καθυστερήσεων σε περίπτωση ακύρωσης κάποιου ραντεβού.

Σε «Λίστα Αναμονής» θα μπορούν να μπαίνουν, όσοι έχουν κλείσει ήδη ραντεβού εμβολιασμού για το νέο κορονοϊό, έτσι ώστε σε περίπτωση ακύρωσης αλλού προγραμματισμένου ραντεβού, να έχουν τη δυνατότητα εμβολιασμού νωρίτερα, στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κικίλιας επισήμανε τα εξής: «Καμιά δόση εμβολίου χαμένη. Όσοι έχουν ήδη κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό, μπορούν να μπουν και σε «Λίστα Αναμονής» ώστε σε περίπτωση ακύρωσης άλλου προγραμματισμένου ραντεβού, να έχουν τη δυνατότητα εμβολιασμού νωρίτερα. Το πρόγραμμα ξεκινάει πιλοτικά σε συγκεκριμένα σημεία σε όλη τη χώρα και σύντομα θα επεκταθεί στα περισσότερα εμβολιαστικά κέντρα», κατέληξε ο υπουργός Υγείας στην ανάρτησή του. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτη συνεδρίαση των ειδικών, όλο και πιο πιθανό καθολικό lockdown

Ο υπ. Υγείας, μετά τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, διευκρίνισε ότι η Επιτροπή θα καταθέσει σήμερα την εισήγησή της, ενώ εάν υπάρξουν νέα μέτρα δεν θα τεθούν, άμεσα, σε ισχύ αλλά μετά από λίγα 24ωρα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτη συνάντηση της Επιτροπής: Τα σενάρια για σχολεία και εμπόριο

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας Γυμνασίων και Λυκείων, ενώ εξετάζεται σενάριο επαναφοράς του click away στο λιανικό εμπόριο για την Αττική, που βρίσκεται πολύ κοντά στο «κόκκινο».