ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Menelaos Myrillas / SOOC

Β. Κικίλιας: Σε λίστα αναμονής όσοι έχουν κλείσει ήδη ραντεβού

«Καμιά δόση εμβολίου χαμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, σχετικά με την απόφαση για «Λίστα Αναμονής» στα εμβόλια για τον κορονοϊό, με σκοπό την αποφυγή καθυστερήσεων σε περίπτωση ακύρωσης κάποιου ραντεβού.

Σε «Λίστα Αναμονής» θα μπορούν να μπαίνουν, όσοι έχουν κλείσει ήδη ραντεβού εμβολιασμού για το νέο κορονοϊό, έτσι ώστε σε περίπτωση ακύρωσης αλλού προγραμματισμένου ραντεβού, να έχουν τη δυνατότητα εμβολιασμού νωρίτερα, στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κικίλιας επισήμανε τα εξής: «Καμιά δόση εμβολίου χαμένη. Όσοι έχουν ήδη κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό, μπορούν να μπουν και σε «Λίστα Αναμονής» ώστε σε περίπτωση ακύρωσης άλλου προγραμματισμένου ραντεβού, να έχουν τη δυνατότητα εμβολιασμού νωρίτερα. Το πρόγραμμα ξεκινάει πιλοτικά σε συγκεκριμένα σημεία σε όλη τη χώρα και σύντομα θα επεκταθεί στα περισσότερα εμβολιαστικά κέντρα», κατέληξε ο υπουργός Υγείας στην ανάρτησή του. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κικίλιας-υπουργός Υγείας-εμβολιασμοί
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Β. Κικίλιας: Ο εμβολιασμός είναι πατριωτικό καθήκον, να σπεύσουν όλοι

Ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στην ΕΡΤ, προέτρεψε όσους πολίτες δεν το έχουν πράξει ακόμα, να κλείσουν ραντεβού για τον εμβολιασμό τους , ενώ δήλωσε πως ο στόχος επίτευξης ανοσίας στο 70% στο τέλος Αυγούστου είναι εφικτός.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτη συνεδρίαση των ειδικών, όλο και πιο πιθανό καθολικό lockdown

Ο υπ. Υγείας, μετά τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, διευκρίνισε ότι η Επιτροπή θα καταθέσει σήμερα την εισήγησή της, ενώ εάν υπάρξουν νέα μέτρα δεν θα τεθούν, άμεσα, σε ισχύ αλλά μετά από λίγα 24ωρα.