ΓΔ: 1448.78 0.13% Τζίρος: 1.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:39:41 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Την Τρίτη 18 Ιουνίου οι εκλογές για ανάδειξη της νέας διοίκησης του ΣΕΒ

Η φετινή Γενική Συνέλευση θα περιλαμβάνει αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και του νέου Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ.

Την ερχόμενη Τρίτη 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης (Διοικητικό και Γενικό Συμβούλιο) στον ΣΕΒ, στο πλαίσιο της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που θα συνεδριάσει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στη Συνέλευση τα Μέλη του ΣΕΒ θα κληθούν, μεταξύ των άλλων, να εγκρίνουν τον Απολογισμό Πεπραγμένων για το 2023, τον Ετήσιο Απολογισμό για την οικονομική χρήση που έληξε (2023), καθώς και τον Προϋπολογισμό για το 2024.

Επίσης, η καθιερωμένη ανοικτή εκδήλωση, (κατόπιν πρόσκλησης), στο πλαίσιο της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα διεξαχθεί σε διαφορετική ημερομηνία. (Σχετικές πληροφορίες θα ανακοινωθούν προσεχώς).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τ. Θεοδωρικάκος: Στόχος η βιώσιμη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

«Στο υπουργείο Ανάπτυξης εργαζόμαστε για να υλοποιήσουμε το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας μας. Με βασικό χαρακτηριστικό την ανασυγκρότηση της βιομηχανίας» επισήμανε ο κ. Θεοδωρικάκος.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι εκλογικές μάχες στον ΣΕΒ για την προεδρία και το Διοικητικό Συμβούλιο

Εκτός από την αναμέτρηση Τσέτη - Θεοδωρόπουλου για την προεδρία, μάχες θα δοθούν και για το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς υπάρχουν 24 υποψηφιότητες και θα εκλεγούν 14. Το BD παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο.