Φώτο: Pixabay

Καταβολή επιπλέον 371,5 εκατ. για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙΙ

Η νέα πίστωση αφορά 28.401 δικαιούχους, ενώ τα συνολικά κεφάλαια που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα έχουν διαμορφωθεί στο επίπεδο των 625,3 εκατ. ευρώ. 

Νέα πίστωση, η οποία αφορά αυτή τη φορά 28.401 δικαιούχους για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή από σήμερα ανακοίνωσε το υπ. Οικονομικών. 

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση το συνολικό ποσό φθάνει στα 371,5 εκατ. ευρώ, με τον συνολικό αριθμό των δικαιούχων να έχει διαμορφωθεί στους 71.184 και το ποσό που έχει καταβληθεί έως σήμερα να αγγίζει τα 625,3 εκατ. ευρώ. 

Η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ 

Πιστώνεται σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς 28.401 δικαιούχων του 3ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ποσό συνολικού ύψους 371,5 εκατ. ευρώ. Έτσι, ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων που έχουν λάβει την Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙΙ μέχρι σήμερα ανέρχεται σε 71.184, στους οποίους έχει καταβληθεί άμεση χρηματοδοτική ενίσχυση συνολικού ύψους 625,3 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), 83.234 επιχειρήσεις έχουν ήδη οριστικοποιήσει, μέσω της πλατφόρμας “myBusinessSupport” (www.aade.gr/mybusinesssupport), την αίτηση χορήγησης της ενίσχυσης. Η προθεσμία οριστικής υποβολής της αίτησης λήγει την προσεχή Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020.

Οι πληρωμές του 3ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής θα συνεχιστούν προς το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

staikouras, YPOIK, epistreptea
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έρχεται νέα αύξηση κονδυλίων για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή

Πρωτοφανής εκδήλωση ενδιαφέροντος από τις επιχειρήσεις με 380 χιλ. αιτήσεις για 1,9 δισ. ευρώ, όπως ανέφερε ο Χρήστος Σταϊκούρας. Ο προϋπολογισμός του προγράμματος είχε ήδη αυξηθεί στα 1,8 δισ. και φαίνεται πως δεν επαρκεί.
plirwmes, xrimata, money, epistreptea
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πίστωση 410 εκατ. ευρώ στους δικαιούχους της επιστρεπτέας προκαταβολής

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, συνολικά 319.835 δικαιούχοι έχουν λάβει άμεση ενίσχυση ύψους 1,53 δισ. ευρώ. Στις 30 Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής για αίτηση χορήγησης της ενίσχυσης.