ΓΔ: 1490.46 -0.08% Τζίρος: 119.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πλαστικά Θράκης: Θετικές λειτουργικές επιδόσεις το 2023, υπό πίεση η κερδοφορία

Ο κύκλος εργασιών υποχώρησε κατά 12,4% ενώ τα καθαρά κέρδη μειώθηκαν -33,5%. Στα 44 εκ. η λειτουργική κερδοφορία με ενισχυμένο επαναλαμβανόμενο EBITDA κατά 2,4%. Το προτεινόμενο μέρισμα ανέρχεται σε 0,23 ευρώ ανά μετοχή.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πλαστικά Θράκης: Η ελληνική πολυεθνική πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης

Η πορεία υψηλής δυναμικής που ακολουθεί ο Όμιλος εδώ και σχεδόν 40 χρόνια βασίζεται σε μια συγκροτημένη και ολιστική επιχειρηματική προσέγγιση με κεντρομόλο δύναμη και βασική εταιρική αξία τη βιωσιμότητα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πλαστικά Θράκης: Αύξηση των παραγγελιών, αλλά έμειναν χαμηλά οι τιμές

Η εταιρεία στέλνει για τρίτη φορά τους μετόχους στο ταμείο εντός του 2023. Προβλέπει ότι τα συγκρίσιμα EBITDA φέτος θα ανέλθουν στα επίπεδα του 2022. Σε εξέλιξη μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πλαστικά Θράκης: Σταθερά τα EBITDA χωρίς τα έκτακτα κέρδη COVID-19

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη διανομή προσωρινού μερίσματος, για την εταιρική χρήση 2023, με το συνολικό ποσό να ανέρχεται στα 3 εκατ. (μικτό ποσό), που αντιστοιχεί σε μικτό ποσό 0,07 ευρώ ανά μετοχή.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το τέλος της πολιτικής ασυναρτησίας, οι τράπεζες και το crash test του Σκρέκα

Η κορύφωση των εξελίξεων στην αποεπένδυση ΤΧΣ από τις τράπεζες, η αποσύνθεση ΣΥΡΙΖΑ και το αντιμνημονιακό «νερό του Καματερού», η αγωνία Σκρέκα για τα νούμερα της ΕΛΣΤΑΤ και η καμπάνια των γραφειοκρατών της Ε.Ε.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πλαστικά Θράκης: Στις 30 Νοεμβρίου η αποκοπή του προσωρινού μερίσματος

Το τελικό ποσό του προσωρινού μερίσματος που θα καταβληθεί ανά μετοχή, θα προσαυξηθεί κατά το ποσό που αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές που θα κατέχει η Εταιρεία κατά την ημερομηνία αποκοπής του προσωρινού μερίσματος.
Plastika-Thrakis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πλαστικά Θράκης: Διανομή προσωρινού μερίσματος ύψους 3 εκατ. ευρώ

Το τελικό ποσό του προσωρινού μερίσματος που θα καταβληθεί ανά μετοχή, θα προσαυξηθεί κατά το ποσό που αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές, που θα κατέχει η Εταιρεία κατά την ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος είσπραξης του προσωρινού μερίσματος.
MARKET MAKER

Η αντίδραση στο ΧΑ, ο φόβος για τα ξένα και το μεροκάματο στην Epsilon Net

Η ανοδική κίνηση που δεν κατέληξε σε θετικό πρόσημο για τον Δείκτη λόγω των πιέσεων σε Ευρώπη και ΗΠΑ, το φιάσκο με τη μετοχή της Epsilon Net, το νέο χαμηλό 18 μηνών της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή και το deal της Latsco για την Trade Estates.
plastika-thrace
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς τα Πλαστικά Θράκης εκμεταλλεύτηκαν τα έκτακτα έσοδα της πανδημίας

Με τα κέρδη από την παραγωγή υγειονομικών μασκών ο όμιλος υλοποίησε ένα «βαρύ» επενδυτικό πρόγραμμα και μείωσε δραστικά τον καθαρό δανεισμό. Λιγότερες παραγγελίες το α' εξάμηνο 2023 για βασικά προϊόντα.