ΓΔ: 2106.9 0.94% Τζίρος: 312.11 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Φώτο: ΔΕΗ

ΔΕΗ: Στα 33 τα καταστήματα που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο

Στο διευρυμένο ωράριο, από τις από 7:30 π.μ.-20:00 μ.μ., προστέθηκαν εννέα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, με τη ΔΕΗ να διευκρινίζει ότι οι πληρωμές γίνονται με κάρτες και όχι με μετρητά.

Την αύξηση των καταστημάτων της που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο κατά εννέα ανακοίνωσε η ΔΕΗ, με το μέτρο να έχει ξεκινήσει τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου. 

Όπως αναφέρει η επιχείρηση στο διευρυμένο ωράριο προστέθηκαν εννέα καταστήματα, με αποτέλεσμα το σύνολό τους να φθάνει στα 33. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμη ότι πρόκειται για τα καταστήματα Παγκρατίου, Χαλανδρίου, Αγ. Αναργύρων, Αιγάλεω, Ελευσίνας, Κερατσινίου/Νίκαιας, Πύργου, Καλαμαριάς και Χανίων, τα οποία λειτουργούν από τη Δευτέρα 15/2/2021 από τις 7:30 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ.

«Εντός του διευρυμένου ωραρίου οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετηθούν με ευκολία και ασφάλεια, χωρίς αναμονή για οποιοδήποτε εμπορικό θέμα, όπως αλλαγή ονόματος στο λογαριασμό (υπογραφή συμβολαίου), διακοπή παροχής ρεύματος (διακοπή συμβολαίου), διευκρινήσεις για το λογαριασμό τους, αλλαγή τιμολογίου. 

Σημειώνεται πως οι πληρωμές στα συγκεκριμένα καταστήματα από τις 14:00 μ.μ. έως τις 20:00 μ.μ. γίνονται μόνο με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες και όχι με μετρητά.

Παράλληλα, στα συγκεκριμένα Καταστήματα, οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετούνται και με ηλεκτρονικό ραντεβού από τις 8:00 π.μ. έως τις 19:30 μ.μ. Η υπηρεσία του ηλεκτρονικού ραντεβού είναι διαθέσιμη μέσω της σελίδας της ΔΕΗ https://appointment.dei.gr συνολικά για 75 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα», επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Που ποντάρει η ΔΕΗ για να γίνει ο τέταρτος παίκτης στις τηλεπικοινωνίες

Συνδυαστικά πακέτα με σταθερό, internet, ρεύμα, φθηνή ανάπτυξη δικτύου και μεγάλη πελατειακή βάση τα βασικά της πλεονεκτήματα στη δυναμική της είσοδο στην τηλεπικοινωνιακή αγορά. Στόχος οι 590.000 συνδρομητές μέχρι το τέλος του 2028.
Εφαρμογή myΔΕΗ οθόνη κινητού
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: Από ζημιές 1,7 δισ. το 2019 σε κέρδη 400 εκατ. το 2024

Η ΔΕΗ, με στροφή στις ΑΠΕ και επέκταση σε νέες αγορές, μείωσε ζημιές, αύξησε επενδύσεις και έσοδα, ενώ μηδενίζει ως το 2026 τη λιγνιτική παραγωγή. Οι εκπομπές CO2 πέφτουν σημαντικά, ενόσω η εταιρεία αναπτύσσεται σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Γεώργιος Στάσσης-ΔΕΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΔΕΗ αποχαιρετά τον λιγνίτη το 2026 και επενδύει 10,1 δισ. έως το 2028

Το 2026 κλείνουν οι τελευταίες λιγνιτικές μονάδας και η Πτολεμαϊδα 5 μετατρέπεται σε μονάδα αερίου. Επενδύσεις 10,1 δισ. σε ΑΠΕ, αποθήκευση, τηλεπικοινωνίες και τεχνητή νοημοσύνη, ενίσχυση παρουσίας στα Βαλκάνια μέχρι το 2028.
Κτίριο ΔΕΗ Ιωαννίνων
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΔΕΗ ετοιμάζει νέα προϊόντα και επενδύσεις σε ενέργεια και τηλεπικοινωνίες

Η ΔΕΗ από το 2026 θα προσφέρει νέες υπηρεσίες, όπως φωτοβολταϊκά, αντλίες θερμότητας και τηλεπικοινωνίες μέσω οπτικών ινών, ενώ προχωρά σε μεγάλες επενδύσεις σε ΑΠΕ και μονάδες φυσικού αερίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
ΔΕΗ- Capital Markets Day 2025
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: Επενδυτικό πλάνο 10,1 δισ. με ΑΠΕ και τηλεπικοινωνίες στο επίκεντρο

Η ΔΕΗ παρουσίασε το επενδυτικό της πλάνο 10,1 δισ. ευρώ έως το 2028. Ο όμιλος θα δώσει έμφαση σε ΑΠΕ, τεχνολογία, FTTH και AI, στοχεύοντας EBITDA 2,9 δισ. και δυναμική επέκταση εντός και εκτός Ελλάδας.