ΓΔ: 851.2 -1.79% Τζίρος: 121.49 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγη: Alpha Bank

Στα 3 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη της Alpha Αστικά Ακίνητα το 2019

Σημαντικά αυξημένα στα 16,4 εκατ. ευρώ τα έσοδα της Alpha Αστικά Ακίνητα, ενώ τα κέρδη ήταν ελαφρώς μειωμένα, στα 3 εκατ. ευρώ, έναντι 3 εκατ. ευρώ το 2018..

Τα οικονομικά της αποτελέσματα για το 2019 έκανε γνωστά η Alpha Αστικά Ακίνητα, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, για τo έτος 2019, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Alpha Αστικά Ακίνητα ανήλθε στα 16,4 εκατ. ευρώ έναντι 14,6 εκατ. ευρώ το προηγούμενο έτος, σημειώνοντας αύξηση κατά 12,3%.Τα κέρδη μετά από φόρους σε ενοποιημένη βάση κατέγραψαν μικρή πτώση και ανήλθαν στα 3 εκατ. ευρώ, έναντι κερδών ύψους 3,1 εκατ. ευρώ το έτος 2018.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

alpha bamk
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Bank: Αλλάζει η δομή της συναλλαγής για τα ακίνητα - project Skyline

Το νέο σχέδιο προβλέπει την μεταβίβαση όλων των ακινήτων σε μη εισηγμένη εταιρία η οποία και θα αποτελέσει τη βάση της κοινοπραξίας μεταξύ επενδυτή και τράπεζας. Στόχος η επιτάχυνση της συναλλαγής.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Β. Ψάλτης: Οφείλουμε να μετατρέψουμε τις κρίσεις σε ευκαιρίες

Την άποψη ότι παρά τα προβλήματα που δημιουργούν οι πληθωριστικές πιέσεις και ο πόλεμος στην Ουκρανία, η ελληνική οικονομία «αντέχει» εξέφρασε ο επικεφαλής της Alpha Bank, μιλώντας στο Φόρουμ των Δελφών.