ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:34:20 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας καταστήματος ΑΒ Βασιλόπουλος λόγω κρούσματος

Όπως ανακοίνωσε η αλυσίδα, οι πελάτες της περιοχής θα μπορούν να εξυπηρετούνται και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Άμεση η επαφή της εταιρείας με τους υγειονομικούς φορείς.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο ότι το κατάστημα ΑΒ Πετραλώνων, στην οδό Κειριάδων 12, θα παραμείνει κλειστό λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος σε εργαζόμενο, με την αλυσίδα σουπερ μάρκετ να έχει ήδη προβεί στις άμεσες ενέργειες ενημέρωσης των αρμόδιων φορέων και θα πραγματοποιήσει απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος.

Όπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση «βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή σε άμεση επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό, προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες υγειονομικές ενέργειες και η ενδελεχής απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος. Παράλληλα, η εταιρία έχει ενημερώσει τους εργαζόμενους και έχει φροντίσει να υποβληθούν όλοι σε τεστ για COVID 19».

Για τις ημέρες που το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό, οι πελάτες της περιοχής θα μπορούν να εξυπηρετούνται από γειτονικά καταστήματα ή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος AB eshop. «Η ΑΒ Βασιλόπουλος διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει όπως πάντα, να τηρεί αυστηρά όλα τα μέτρα και τα πρωτόκολλα υγιεινής όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ και τις αρμόδιες Αρχές» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

AB Basilopoulos, Super Market
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέος Brand President της ΑΒ Βασιλόπουλος αναλαμβάνει ο Νίκος Λαβίδας

Ο όμιλος Ahold Delhaize καλωσορίζει τον κ. Νίκο Λαβίδα σημειώνοντας πως ενισχύεται η ομάδα της ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα στέλεχος που διαθέτει μακρά και επιτυχημένη πορεία στον κλάδο των τροφίμων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στρατηγική συνεργασία της ΑΒ Βασιλόπουλος με την πλατφόρμα InstaShop

Η ΑΒ φιλοδοξεί να διευρύνει περαιτέρω το δίκτυο καταστημάτων της στην πλατφόρμα της InstaShop, καθώς και το εύρος κάλυψης της online παράδοσης και σε άλλες πόλεις, πέρα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
stavrou-basilopoulos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αποχωρεί από την θέση του επικεφαλής της ΑΒ Βασιλόπουλος ο Β. Σταύρου

Ο Jesper Lauridsen, Brand President Albert και Brand Leader για την περιοχή της Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης θα αναλάβει την ευθύνη ως επικεφαλής της ΑΒ Βασιλόπουλος μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Βασίλη Σταύρου.